Jordklode

Fast givertjeneste

Her finner du mer informasjon om hvordan du kan bli fast giver. Som fast giver er du med på å gi mennesker håp for livet og evigheten, og du er med på å gi NLM forutsigbarhet i gaveinntektene.

Fast givertjeneste er en avtale mellom deg og NLM. Denne avtalen inngås ved at du fyller ut et skjemaet på nettsiden.

Det er flere valgmuligheter som ligger i denne avtalen.

  1. Du kan velge å bli fast giver til hele NLMs arbeid
  2. Du kan bli landfadder til et spesifikt land/felt
  3. Du kan bli bli fast giver via Siembra (= NLM ungs givertjeneste).

Ønsker du å synliggjøre at du tilhører/støtter et spesifikt misjonsfellesskap, kan du skrive navnet på fellesskapet i feltet «jeg vil godskrive». Da vil gavebeløp/givertjeneste (anonymt) vises på årsrapporten til foreningen på samme måte som om det ble gitt i kollekt på foreningsmøte.

Går du i en forsamling som har en fordelt giveravtale, det vil si at noe av beløpet tilbakeføres til forsamlingen, krysser du av på «fordelt giveravtale» og fyller ut navn på forsamlingen.

Det er mulig å få skattefritak for gaver til NLM. Pr. 2022 gjelder dette for gaver inntil  25 000 kroner. Da trenger vi ditt fødselsnummer. Det kan du oppgi på «min side» eller ved å ta kontakt med giver@nlm.no/22 00 72 00

Dersom du ønsker å avslutte din faste giveravtale, eller for andre henvendelser knyttet til din giveravtale, ta kontakt med giver@nlm.no.

Du kan også se om du finner svar på spørsmålene dine på siden «ofte stilte spørsmål».