tekopp

Spennende kurs for flerkulturelt arbeid

Denne høsten vil vi som arbeider med flerkulturelt i Misjonssambandet anbefale to spennende online kurs.

Kursene vil utruste deg til å fortelle om Jesus og gå sammen med nye troende.

Al Massira

Det første vi tilbyr er et online Al Massira-kurs – og det starter allerede 7. september. Kort fortalt er Al Massira et grunnleggende kurs om den kristne tro – spesielt tilrettelagt for muslimer. Det er en kronologisk gjennomgang av bibelen, som leder til Jesus.

Filmene og materialet er oversatt til mange språk, noe som gjør det meget aktuelt. Det kan brukes for menn og kvinner, i små og store fellesskap, med og uten skriftlig materiale, m.m

Det er flere i Misjonssambandet som har vært gjennom Al Massira-kurset og flere vitner om at dette er et kurs som er godt egnet å bruke i møte med muslimer. Erfaringer fra Al Massira sentralt er at flere konvertitter bruker filmene og opplegget aktivt i møte med deres kontakter.

Link til påmelding: Påmelding: https://www.checkin.no/event/33693/al-massira-online-opplaeringskurs-september-2021

 

Kom og følg meg

Senere i høst vil vi arranger et fysisk og et online veilederkurs i «Kom og følg meg».

Kort fortalt er «Kom og følg meg» et disippelkurs for troende med muslimsk bakgrunn. Det er laget for at kristne veiledere kan bruke det for enkeltpersoner eller i små grupper. Opplegget er oversatt til mange språk, inkludert norsk, så mange vil kunne følge det på sitt morsmål.

«Kom og følg meg» tar opp mange aktuelle temaer i den kristne tro og etterfølgelsen av Jesus - og vi ønsker å utruste deg til å bruke opplegget sammen med dine flerkulturelle venner.

Vi kommer tilbake med mer info senere, men ta gjerne kontakt allerede om du er interessert i å være med.

Skriv til flerkultureltnorge@nlm.no

 

 

 

Janet

Janet Diss Seierstad

Flerkulturell konsulent