Ung mann går på skogssti

Veien til tjeneste

Har du lyst til å jobbe med ungdom? Bli lærer? Jobbe med bistand? Vil du fortelle andre om Jesus i utlandet eller i Norge? Lurer du på hva du skal bruke livet ditt til, og på hva Gud vil at du bruker livet ditt til? Vi har bruk for deg.

Nysgjerrig på en tjeneste i Misjonssambandet? Du er alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Kontakt oss på personal@nlm.no.

NB! VEIEN TIL TJENESTE 2023 ER AVLYST. 

Hva?

Veien til tjeneste er ei innførings- og informasjonshelg for deg som vurderer eller ønsker en tjeneste i Norsk Luthersk Misjonssamband. Gjennom denne helga får du mulighet til å bli kjent med oss, og vi med deg.

Fokuset vil være på hvordan du kan bruke dine evner, nådegaver, kompetanse og det kallet eller den lysten du kjenner på, til å gjøre en forskjell i verden gjennom Misjonssambandet. I løpet av helga blir det mulighet for noe personlig oppfølging.

Veien til tjeneste arrangeres parallelt med Fellesskapskonferansen.

 

Program 

Se og last ned programmet her.

Ønsker du en individuell og uforpliktende samtale med oss i Misjonssambandet angående tjeneste, enten i utlandet eller i Norge, ønsker vi å legge til rette for dette. Vet du allerede nå at dette er ønskelig, send oss en mail til veientiltjeneste@nlm.no. Presiser gjerne om det er tjeneste i Norge eller i utlandet du ønsker samtale om.

  

Påmelding:

AVLYST I 2023.

Ved spørsmål, kontakt veientiltjeneste@nlm.no

Gjennomføring av arrangementet forutsetter at det er minst 10 påmeldte. Ved en eventuell avlysning, får påmeldte tilbudet om enten full deltakelse på Fellesskap 23 inkludert en tjeneste-samtale (om ønskelig), eller fullt refundert beløp.

  

Reklamefilm - nye deltakere:

 

Hvem?

Studenter og yrkesaktive som vil bli misjonær og/eller bistandsarbeider, forkynner, evangelist, forsamlingsleder, ungdomsarbeider eller lærer/barnehagelærer. Nedre aldersgrense er 19 år.

 

Innhold?

Programmet for helga vil variere fra år til år. Vi har fokus innen følgende:

  • Misjonssambandet – muligheter og utfordringer
  • Misjonssambandets identitet med utgangspunkt i våre historiske røtter og teologiske selvforståelse
  • Egen tjeneste i Misjonssambandet: forventninger, stress, kallsforståelse og selvforståelse
  • Møte med ledere, ansatte og frivillige i Misjonssambandet

 

Når og hvor?

Veien til tjeneste arrangeres sammen med Fellesskapskonferansen på Fjellhaug i Oslo.

 

Hva er målet?

Vi vil gi kunnskap om hvilke konkrete behov Misjonssambandet har og muligheter for tjeneste som vi kan tilby.

Vi ønsker å utvide deltakernes kjennskap til Misjonssambandets visjon, arbeid, organisasjon og teologiske profil, og fungere som et kontaktpunkt mellom Misjonssambandet og personer som vurderer en tjeneste i organisasjonen.

  

Arrangør?

Veien til tjeneste arrangeres av Misjonssambandet.

 

Spørsmål:

For spørsmål, send en e-post til personal@nlm.no.