Barn som kaster vann på hverandre og leker

Sport og spill med evighetsbetydning

Det lille ordet om Jesus som blir sådd i et barns hjerte, kan vokse seg stort.

Å nå barna med evangeliet om Jesus er en stor oppgave for kirken, og dette ønsker NLM å være med på. Lokale evangelister og NLMs utsendinger har jevnlig kontakt med barn hvor vi forteller om Jesus og leker og spiller sammen.

I byen Erdenburen, utenfor Khovd, har vi et samarbeid med den mongolske lutherske kirken. Her driver vi på med ulike aktiviteter sammen med barna. Vi forteller bibelhistorier, synger sanger om Jesus og har det rett og slett fint sammen.

Fullt av moro og god mat

På NLMs tomt i Khovd får vi rett som det er besøk av barn og ungdom i området. Da spiller vi fotball eller basketball om sommeren, og skøyter om vinteren. I tillegg får de høre Guds ord.

Av og til har menigheten i Khovd utflukter. Det er ofte en dag full av moro og god mat. Det hender en gang iblant at det bryter ut krig, vannkrig altså, og da er det slik at både utsendingene og presten i kirken reiser hjem våte fra topp til tå. Men alle elsker det!

Gjennom disse små hverdagsaktivitetene ønsker NLMs utsendinger å være redskaper for at den yngre generasjonen kan høre budskapet om at Jesus er verdens frelser. Han ber de små barna komme til seg og han viser dem aldri bort.

Artikkelen er hentet fra NLMs prosjektkatalog 2020. 

Julianna Olofson

Utsending