Det var flott å få oppleve Perus mektige natur.

TeFT-Team i Peru

Vi har vært så heldig å få være med på årets TeFT-Team i fantastiske Peru i nesten tre uker! Med hele Skandinavia representert har det vært god stemning og mye latter på turen. Skrevet av Sara Kristine Haustad

Det ble tid til en del volleyball mellom programpostene på ungdomsleiren.
Ungdomsleir på Campel:Det ble tid til en del volleyball mellom postene på programmet. Sara Kristine Hustad

Det hele startet med en nyttårsleir for peruansk ungdom hvor vi også deltok og ble godt kjent med kulturen, språket og ungdommene! Her var det mye bra undervisning, bibelstudier og masse aktiviteter i tillegg til god mat og mye moro med de lokale.

 

Menighetsbesøk og sightsing

TEft-teamet kledd i tradisjonelle drakter fra høyfjellet i Peru.
På høyfjellet i Peru:Her fikk vi anledningen til å kle oss i tradisjonelle drakter. Ragnhild Bjørsvik

Turen har ellers inneholdt mye reising til forskjellige steder i Peru for å delta på ulike Gudstjenester og ungdomsarbeid i de lokale Kirkene. Vi har fått bidra med sang, leker, og vitnesbyrd i tillegg til å prøve oss på spansk! Vi har fått oppleve helt magisk natur rundt om i Peru, og vært på flere fjellturer! Regnbuefjellet og Machu Picchu var to absolutte høydepunkt! Dette var noe som gjorde inntrykk på alle i teamet og talte til oss om Guds store skaperverk som vi får være vitne til. Turen har gitt oss tid til å dele Guds ord sammen, ha samtaler om tro og planer for framtiden med tid til å be for hverandre. Dette har vært veldig oppløftende når vi nå skal tilbake til en hektisk studie/jobbhverdag. Sist, men ikke minst, har det å få høre om, se og delta i misjonsarbeid på andre siden av jorden inspirert og utfordret oss til å være vitner om Guds kjærlighet der vi er, enten det er på misjonsmarken eller i Norge.

 

Det ble også tid til et besøk på Machu Pichu.
Machu Pichu:Det var en stor opplevelse å få se de majestetiske Inka-ruinene. Sara Kristine Hustad

 

 Vi er alle superfornøyde med opplevelsen og takknemlig for hvordan Gud satte oss sammen til denne turen!