En jente som holder bibelen

Fortsatt økning i barne-og ungdomslag

2018 ser ut til å bli det fjerde året på rad med solid økning i antall barne- og ungdomslag i NLM region sørvest.

Hvert år er det noen lag som legger ned og nye som kommer til. Etter flere år med flere nedlagte enn opprettede lag er det gledelig å se at trenden har snudd. Så langt i 2018 har vi en økning på 9 lag sammenlignet med 2017, fra 213 til 222. 

 

Det er fint at antallet øker, men viktigere er det at dette betyr at flere får mulighet til å høre om Jesus rundtforbi i regionen. Alle innmeldte barne- og ungdomslag har anledning til å sende inn talerønsker for å få hjelp med andakt, og vi vil ønske hjertelig velkommen til å melde seg inn. Det kan gjøres via denne linken: http://www.nlm.no/nlm/norge/innmelding-av-misjonsfelleskap 

 

Barne- og ungdomslaga er viktige for å bringe evangeliet videre og vi takker for alle som er med og ber for alle de frivillige som står på i dette arbeidet!