Telt og bil i kenyansk natur

Lager nytt Teft-opplegg

Er du mellom 25 og 45 år og har lyst på et seks ukers avbrekk fra hverdagen? I så fall kan «Disippelsafari» være noe for deg. Første kurs starter i Nairobi 30. september.

I januar 2017 startet Teft familie opp. Dette er en familiebibelskole over tre måneder i Nairobi – med norsk barnehage og skole. Høstkurset har gått fra begynnelsen av september til slutten av november, mens vårkurset foregår i årets tre første måneder.

– Helt fra starten av har vi sett at vårkurset er mer populært. Vi vet ikke helt hvorfor, men kanskje er det enklere å ta fri fra livet i Norge fra januar til mars enn fra september til november. Derfor gjør vi nå endringer og starter opp med et kurs vi har kalt for «Disippelsafari» allerede nå i høst. Her er målgruppen voksne uten barn, både single og par, på mellom 25 og 45 år som ønsker et avbrekk fra en hektisk hverdag i Norge, sier Margareth Engås som sammen med mannen Geir Magne er leder for Teft familie.

 

Inspirasjon og opplevelser

– Hva kan elevene forvente av disse seks ukene i Nairobi?

– Vi ønsket gjennom seks uker i fantastiske Kenya at deltakerne får en inspirasjon og veiledning i det å være en Jesu etterfølger og disippel i hverdagen. En vil også få delta i misjonsarbeid og bli tent for misjon både i Norge og i andre land. Og selvsagt skal vi på safari. Vi skal oppleve Afrikas rike natur- og dyreliv ved å besøke nasjonalparker som Masai Mara og Serengeti, bestige Mount Kenya og snorkle i det Indiske hav, sier Margareth.

– Hvor dyrt vil det være å delta på Disippelsafari?

– Oppholdet på 6 uker koster 20.000 kroner. Inkludert i dette er overnatting, kost (middag og lunsj) mandag til fredag, transport og overnatting på misjonsturer, undervisning og undervisningsmateriell. I tillegg kommer utgifter til flybillett og visum, det blir 5-6000 kroner, vaksiner, reiseforsikring og inngangsbilletter og overnatting i nasjonalparker, sier Margaret.

 

Allerede mulig å søke

Høstens kurs har 16 plasser og det er mulig å søke. Det ligger mer detaljert informasjon ute både på nettsiden til Teft familie på nlm.no/disippelsafari og på en Facebook-gruppe som nylig er opprettet. Mer informasjon og søknadskjema kan en få ved å sende epost til teftfamilie@nlm.no.