Brosjyre

Aktive sommerdager på Norsjø

30. juni – 4. juli. inviteres du til «Aktive sommerdager» på Norsjø. Det blir familiefest, basarkveld, sommerfest, konsert og sangkveld.

Kan du tenke deg en flott ferieuke i Telemark, eller bare et enkelt kveldssamvær på Norsjø ungdomssenter? Leirstedet inviterer til varierte sammenkomster.

På grunn av manglende påmelding er dagaktivitetene på Aktive sommerdager nå avlyst, men kveldssamlingene vil gå som planlagt.

 

Program

Søndag kveld starter det hele opp med familiefest. Superblink sin egen maskot, Linkus blir med den kvelden. På mandag blir det show i Sommarland i Bø med Linkus og Bøvern.

Mandag 1. juli blir det basarkveld på Norsjø. Tirsdag 2. juli inviteres du til sommerfest. Der blir gruppen Metusalem med og synger. Onsdag 3. juli er det konsert med Arvid Pettersen og team. Torsdag 4. juli er det sangkveld. Der deltar Berit og Arne Øystein Rambekk.

 

Alle kveldssamlingene starter klokka 19.00 og det blir grilling i tunet før hvert møte.

Hovedledere og talere er Egil Grindland og Ole-Andrè Eliassen.

 

Det er ingen påmelding til møtene, men hvis du ønsker overnatting kan du kontakte Norsjø ungdomssenter på telefon 35 95 82 77 eller sende en epost til norsjo@nlm.no