Ord-sky med stikkord

Kvinnehelger og Mannshelg

Noe for deg, bibelgruppa, strikkeklubben, kameratgjengen? Kom alene eller flere sammen til Kvinne-eller Mannshelg!

I løpet av året står NLM Midt-Norge som arrangør for to Kvinnehelger og en Mannshelg. Dette skal være anledninger til å trekke seg litt ut av hverdagen, hente påfyll til livet gjennom gode bibeltimer og andakter, samtaler, sang og bønn. Det vil også bli anledning til sjelesorg og forbønn for dem som ønsker det.

 

 Kvinnefellesskap

Kvinnehelgene på Hallarheim og Søvassli arrangeres 20.-22. september.

Hallarheim leirsted ligger i Nærøy kommune i Ytre Namdal. Tidligere Mongoliamisjonær Åshild Sørhus som blir med som taler denne gangen. I løpet av helgen blir det blant annet bibeltimer, misjonsfest og utflukt, - og kanskje en trimtur til den nye, fine idrettshallen på Val? Det er også mulig å komme på dagsbesøk for den som ikke har anledning til å overnatte.

 

Damer på fjellet

Søvassli leirsted ligger i Hemne kommune, 1 time og 30 minutter med buss fra Trondheim. Tidligere misjonær Marit Andersen blir med som taler på Kvinnehelga og er tilgjengelig for sjelesorgsamtaler og forbønn. Brith Jorunn Hovda fra Madla deltar med sang. Lørdag blir det uteaktiviteter og muligheter for fottur, og på kvelden er det festmiddag!

 

Frihelg for menn i alle aldre

Mannshelga arrangeres 1.-3. november på Laberget leirsted i Skogn. Bjørn Valde og Fredrik Smetana taler ut i fra årets tema: «Lær meg å kjenne». Dette er en fin anledning til å få ekstra tid med Guds ord, stifte nye og berikende bekjentskaper, nyte naturen i nærområdet til leirstedet og få gå til dekket bord.

Kanskje er dette noe som bibelgruppa eller foreningen du går i kan reise på sammen? Enten du kommer alene eller i lag med flere kjente, vil ledere og talere være der for å se den enkelte.

Påmeldingsskjemaer og mer informasjon finner du på NLM Midt-Norges leirsider: www.nlm.no/leirmidt-norge

Velkommen!