Øystein Melhus.

Maler for misjonen

Kunstneren Øystein Melhus har i mange år malt landskapsmotiver og bibelske motiver. I oktober holdt han maleriutstilling til inntekt for misjonen.

Dagene 4.-6.oktober holdt den nå 88 år gamle Øystein Melhus salgsutstilling på Klepp Rådhus. 171 bilder var utstilt disse dagene, og mange var innom for å se og også kjøpe bilder. Øystein solgte en del av bildene som gav kr 188.600 til inntekt for misjonen. Pengene ble etter ønske fra kunstneren fordelt mellom Ebeneser Ganddal og Misjonssalen Sandnes. 

Først og fremst en stor takk til Øystein for denne store gaven til disse to NLM-forsamlingene. Mange takk også til Helga og Arnfinn Røyland fra Misjonssalen og Kåre Spanne fra Ebeneser som la maleriutstillingen praktisk til rette. Takk også til Sissel Kjølleberg som sørget for mat til serveringen under hele utstillingen og ellers flere frivillige som gjorde en flott jobb slik at utstillingen kunne gjennomføres.