Fra årsmøtet NLM Gjenbruk Kvinesdal

Glimt fra NLM Gjenbruk Kvinesdal

Sommeren 2012 ble gjenbruksbutikken i Kvinesdal åpnet. Siden er det blitt mye penger til misjonen av overskuddet fra butikken.

Onsdag 19. februar avholdt butikken sitt årsmøte, på Undeland i Lyngdal. 18 stemmeberettigede møtte fram til samlingen, som ble ledet med kyndig hånd av styreleder Martin Byberg fra Lyngdal (t.h. på bildet under).

Formannen leste årsmeldingen, mens Tone Hamran presenterte regnskapet. Det viser at det brutto ble solgt for kr.1.087.000 i 2019, noe som er en liten stigning fra året før. Nettoen til misjonen var på kr.368.000,-.

Det var også valg av styremedlemmer. Etter valget består det av Martin Byberg (gj.v), Ingolf Støle, Tone Hamran, Hans Arne Rogn, Kjell Trodahl (ny), Marit Kongevold (1.v) og Elise Landrud (2.v).

Gruppa som var på jobb på torsdag. Martin Byberg t.h.
Ove Sandvik

Etter årsmøtet var det satt av god tid til en bedre middag med dessert, før kvelden ble avsluttet med andakt av tidligere styreformann Ove Sandvik, og sang av Kjell Trodahl. Torsdag morgen 20.2, var fem av årsmøtedeltakerne på plass i butikken for en ny åpningsdag. Personalet legger ned en stor innsats for misjonens sak.