Bibelen Guds ord

Nå legges høstens reiseruter

Det er tid for å planlegge høstens møter. På noen bedehus er det faste møter hver uke, mens på andre steder er det plass til flere samlinger.

Reiserutlegger Ove Sandvik starter mandag 17.februar med fordelingen av talere til høstens møter. Mange foreninger og lag har sendt inn sine ønsker om talerhjelp, mens andre har kanskje glemt det? Det er enda ikke for sent å melde ønsker til osandvik@nlm.no eller tlf. 97672647.

Om mulig er det mer nødvendig enn noen gang, å samles om Guds ord i de helliges samfunn. Det er forkynnelsen av Ordet som skaper og opprettholder troen i hjertene. Og skal nye bli vunnet for himmelen, må Guds ord forkynnes. Vær derfor frimodig og spør etter taler til møteuker, helger eller enkeltmøter.

NLM ung er også snart i gang med å legge reiseruta for høsten. Frist for å sende inn ønsker om lagsbesøk eller besøk til familiemøter, barneuker og lignende, er 1.mars. Ønsker sendes til admungsorvest@nlm.no

Takk at du vil være med å legge til rette for forkynnelsen av Guds ord for store og små!