UL Online Osloedition

UL Online i Region øst

Årets UL arrangeres online, men det betyr heldigvis ikke at vi ikke kan samles fysisk til årets beste ungdomsfestival.

UL er en kristen ungdomsfestival hvor ungdommer fra hele Norge tar turen til Ålgård for en uke med fantastisk festivalstemning fra morgen til kveld. Også denne sommeren skulle det arrangeres UL i Kongeparken siste uken i juli, men på grunn av korona går UL online og i den anledning ønsker vi å tilby et alternativt UL-opplegg.

 

Oslo og Hamar

I Region øst blir det to parallelle UL-arrangement. NLM Hamarkirken arrangerer lokalt opplegg på Hamar. Det blir også et eget opplegg i Oslo, med base i Misjonssalen. Begge steder streames møter og annet fellesprogram fra Ålgård og blir vist på storskjerm.

Om du i utgangspunktet er opptatt disse dagene, men kunne tenke deg å få med deg møtene i fellesskap med andre, er du velkommen til å delta bare på møtene. Det er også muligheter for å ta turen bare en eller to av dagene.

 

UL Hamar er for deg som er i alderen 8. klasse og oppover (du som begynner i 8. klasse til høsten).

UL Osloedition vil være åpent for deg som er 14 år og oppover. Vi har ikke kapasitet til å stille med ledere som kan følge med på ungdommene annet enn når de er med på aktiviteter eller annet arrangert opplegg. Derfor oppfordrer vi foreldre/foresatte til å ta kontakt med oss dersom dette kan bli et problem, eller om det er noen spørsmål rundt dette. Kontaktinfo finner du på påmeldingssiden.

Den nedre aldersgrensen i år er altså lavere enn på UL ellers. Vi håper dette vil gi flere en smakebit av det herlige UL-livet og gjøre at Region øst stiller med ekstra mange deltagere i Kongeparken på Ålgård neste år!Program og påmelding

Programmet som sendes fra Ålgård, og annen interessant info om årets UL Online finner du på www.ul.no.

 

Uansett hvordan du tenker å delta på UL Online er det viktig at du melder deg på.

Info og påmelding til UL Hamar finner du her.

Info og påmelding til UL Osloedition finner du her. Det er mulig å leie rom/overnatting på Fjellhaug. Det er kun 17 rom tilgjengelig så her gjelder det å være kjapp.

 

Vi håper å mange har lyst til å dele disse UL-dagene og ser frem til å skape et godt, kristent fellesskap på tross av en litt annerledes sommer. Ikke gå glipp av dette - UL vil fremdeles være en festival som forandrer!