Vekst undervisning

Videre som fellesskap

Nøkkelen i Vekst er at hvert enkelt team tar innspillene med seg inn i sin situasjon og sammen finner ut hvordan man kan ta konkrete steg videre som fellesskap.

16.-17. oktober 2020 var fire fellesskap fra ulike deler av NLM region øst samlet til en ny Vekst-samling på Fjellhaug Utdanningssenter i Oslo. Dette var den tredje av totalt fire samlinger og denne gangen var fokuset på disippelgjøring. Undervisningen handlet blant annet om hvordan vi kan gjøre disipler i møte med dagens kultur og hvilken rolle de fire b’ene (bibel, bønn, brødsbrytelsen og brødrefellesskapet). Deltakerne ble også utfordret til å tenke gjennom hvordan vi kan skape en multipliserende kultur i fellesskapene våre.

 

Ta steg videre som fellesskap

Nøkkelen i Vekst er at hvert enkelt team tar innspillene med seg inn i sin situasjon og sammen finner ut hvordan man kan ta konkrete steg videre som fellesskap. Det er en spennende prosess å være med på. 

Vekst samling
Sven Arne Lundeby

Vil du vite mer om Vekst eller hvordan ditt fellesskap kan bli med på dette? Ta kontakt med fellesskapsutvikler i Region øst, Sven Arne Lundeby (slundeby@nlm.no)