Folk som spiller og synger

Høsthilsen fra Kongshaug

I august startet vi med ny rektor og det største antallet elever noensinne: 129 forventningsfulle elever sto klare til skolestart.

På tross av strenge korona-restriksjoner som gjør skolehverdagen annerledes enn tidligere, har vi hatt en flott høst og det har vært noen innholdsrike måneder. Det er god stemning i flokken, selv om vi må være flinke til å holde avstand og klassetrinnene er inndelt i kohorter.

 

Vi har vridd hodene våre for å finne kreative aktiviteter der elevene fra ulike trinn kan bli kjent på tross av «meteren» og har arrangert alt fra quiz, bålkveld ved kaia, «bryggebalsam» (vår egen oppfinnelse), grip mikrofonen og mere til. Vg3 sparket i gang sitt misjonsprosjekt med en Etiopia-kveld, og har i år en egen isbar til inntekt for misjonen. Meget populært!  Snart er det duket for både basar og gjenbruk, og det gleder vi oss til!

 

Helgen 23.–25. oktober ble et stort høydepunkt, med to høstkonserter og avslutning for tidligere rektor, Oddvar Rotvik. Igjen ble gymsalen «fylt» av folk og mye musikk, til glede for både gjester og utøvere. Oddvars avslutning ble en festkveld, med gjensyn med både tidligere elever og ansatte, mye musikk, taler, mat og latter. Oddvar var proppfull av takknemlighet og glede over alt de ansatte hadde fått til.

 

Nå er det øvinger til julekonsertene som vi håper på å få gjennomført. En annerledes hverdag — men fylt av stor takknemlighet for at vi i det hele tatt får være her, sammen!