Datamaskin og oppslått bibel

OVERSIKT: Digitale møter i januar

Mange av NLMs forsamlinger og menigheter tilbyr i disse dager møter på nett. Her er en oversikt over de fleste av dem. Velkommen på møte!

Siden vi for tiden ikke kan samles til fysiske møter, er vi svært takknemlige for at mange av våre lokale fellesskap rundt omkring i landet gjør en stor innsats for fortsatt å kunne tilby åndelig påfyll og fellesskap over nett. Her har vi forsøkt å lage en oversikt over de fleste av tilbudene nå i januar 2021. (Det finnes helt sikkert flere som vi ikke har fått med.)

Du er hjertelig velkommen til å få med deg disse møtene, uansett hvor du bor i landet eller verden.

Sender din forsamling møter, men har ikke kommet med i oversikten? Ta kontakt på fellesskap@nlm.no, så skal vi få det inn!

Viktig info for deg som ikke har Facebook-konto: Selv om mange av møtene sendes på på Facebook, trenger du IKKE Facebook-konto for å se dem. Det er fullt mulig å gå inn på forsamlingenes Facebooksider og se møter uten å ha egen konto.

 

Misjonssalen Oslo, Lillokirken og Vitalkirken:

Møter på YouTube hver søndag. KLIKK HER

 

Misjonshuset Kristiansand:

Møter på Facebook hver søndag. KLIKK HER.

 

Flekkerøy Bedehusforsamling:

Møter på Facebook fra 17. januar. KLIKK HER.

 

Salem Misjonskirke Bergen:

Hver søndag inntil videre på salem.no. KLIKK HER.

 

Tremorkirken:

Hver søndag kl 12 på Facebook. KLIKK HER.

 

Osterøy Misjonsforsamling:

Annenhver søndag inntil videre på Facebook. KLIKK HER.

 

Misjonssalen Ålesund og ØVM:

Gudstjeneste og digital søndagsskole hver søndag på misjonssalen.net KLIKK HER og YouTube KLIKK HER.

 

Vea Bedehusforsamling:

Annenhver søndag inntil videre på Facebook. KLIKK HER.

 

Frøyland Forsamlingshus:

Hver søndag inntil videre på Facebook. KLIKK HER.

 

Misjonshuset Hunndalen, Gjøvik:

Søndag 10. og 17. januar i første omgang, på Facebook. KLIKK HER.

 

Misjonshuset Tønsberg:

Hver søndag kl 11, på Facebook. KLIKK HER.

 

Misjonssenteret Drammen:

Sender møter på Zoom. Ta kontakt med bmoldekleiv@nlm.no for å få tilsendt link og passord. Se også deres Facebookside for informasjon om tidspunkter.

 

Salem Stavanger:

Fleksible opplegg hver søndag for "Hjemmegudstjeneste" (også tilgjengelig på engelsk) og "hjemmesøndagsskole". KLIKK HER.

(Møteopplegg med bønneforslag, samt sanger, misjonsinfo og tale på egne videoer. Man kan også se kun talen. Søndagsskoleopplegg med slides og videoer.)

 

Radio hele uken

I tillegg til møtene fra forsamlingene vil vi gjerne anbefale NLMs radiosendinger. NLM har mange radioer, både større radioer som sender hele døgnet, og mindre radioer som deler sendeflate med andre. Disse er også en flott kilde til åndelig påfyll i hverdagen, både i koronatider og ellers. Her finner du en oversikt over radioene!

Som eksempel kan nevnes at den største av radiokanalene våre, pTro, har daglige andakter, bibeltimer, troshistorier og aktuelt stoff fra kirke og misjonsliv på nettradio og DAB. De har også møtetime med tale over søndagens tekst hver søndag formiddag kl. 11.