Laptopskjerm med ansikter i Zoom-samtale. Tekst over skjermen: Regaze Digital

ReGaze lokalt og digitalt

Etter at ungdomsleirene i nyttårhelga og i mars måtte avlyses på grunn av smittevernhensyn, gjør vi nå en ny vri!

Livestream

Helsemyndighetene oppfordrer oss til å unngå arrangementer som samler folk på tvers av kommunegrensene. Vi kan dessverre ikke lage et fysisk alternativ for alle, men planlegger to ReGaze-treff for ungdommer som er bosatt i Stjørdal og Melhus kommune. Disse samlingene streames live på Zoom, slik at deltakere fra hvor som helst i regionen kan være med!

 

Lokale samlinger

Lørdag 20. mars kl 13-15 inviterer Åshild Ryen og Ruth-Elise Bergane ungdommer fra 8. klasse til 3. vgs til en samling med bibelundervisning og sosialt samvær på Stjørdal Bedehus. Treffet er åpent både for deg som har vært med på ReGaze før og for deg som er ny.

Søndag 21. mars kl 13-15 kommer ReGaze til Øya videregående skole, hvor ungdommer fra Melhus kommune inviteres til å være med fysisk. Herfra streames en ny bibeltime og sosiale påfunn fra lederduoen.

 

Påmelding

Det er satt en maksbegrensning på 16 deltakere på de fysiske samlingene. Påmeldingsskjema finnes på www.nlm.no/leirmidt-norge . Deltakerprisen er kr 100, og man betaler med kort ved påmelding. Prisen inkluderer pizza og drikke. Påmeldingsfrist er 11. mars.

 Har du lyst til å følge samlingene via nett? Send en mail til hovedlederne på aryen@nlm.no, og så får du en link til arrangementet i retur. 

 

Digitalt og sosialt

Kanskje er dere flere "Regazere" fra samme kommune som kan treffes og følge sendingene sammen? Ta kontakt med hovedlederne etter påmeldingsfristen hvis du vil vite om flere fra ditt område skal være med. Husk bare å følge de gjeldende reglene for smittevern og antall på besøk.

Selv om vi helst ville møttes på leirstedene våre, slik som før, tvinger de nye omstendighetene oss til å finne andre muligheter akkurat nå.

Vi håper å se deg på ReGaze Digital!