Påskejakt

Barneopplegg for påsken

Vi går snart inn i den viktigste kristne høytiden, og det skal feires! På Misjonshuset Tønsbergs YouTube-kanal vil det dermed komme ut påskeopplegg for barna hver dag.

For et år siden var det noen av oss som gikk og ventet på at smittetrykket skulle roe seg, og at hverdagen skulle bli nokså normal igjen. Vel, det viste seg å bli en lang ventetid! Nå går vi snart inn i en ny påske med regler for hvor mange vi kan treffe og være sammen med.

Nye muligheter

Mens vi venter på at ting skal bli mer normalt, og at vi igjen kan samles som før, kan vi velge å se på det som er positivt nå! For det er nemlig grunn til å tro at det kristne budskapet har nådd lenger enn vanlig etter at det har eksplodert med tilbud på digitale plattformer! Kanskje dette kan bli en påske hvor det er lettere å skape noen nye rutiner og rette fokuset mot det som gjør at vi feirer høytiden?

Barneopplegg på YouTube

I Misjonshuset i Tønsberg, jobber søndagsskolen nå for å lage et enkelt digitalt påskeopplegg for barna. Det skal lages korte filmsnutter for hver dag i påsken, og det vil deles tips til aktiviteter for barna/familien. Dette vil være til fri bruk for andre som er interessert – og det kan nokså lett ordnes med en lokal vri, om en gruppe eller forsamling ønsker å kjøre det med en lokal konkurranse. F.eks. vil Misjonshuset Tønsberg oppfordre familiene sine til å dele svar på konkurranse – eller bilder av resultat på aktivitetene – internt, og bruke premier for å hjelpe på delaktigheten.

Opplegget vil legges ut på Misjonshuset Tønsbergs youtube-kanal så fort det er klart (trykk her). Ta gjerne kontakt med Sonja Leirvik (sleirvik@nlm.no) om du ønsker å få vite litt mer