Gnisten barnelag

Stort bål og stor glede

"Har dere savnet Gnisten?" spurte lederne. "JAAA," var svaret fra deltakerne.

Alt går i stå

For et år siden traff Covid-19 oss med full tyngde. Ansatte ble permittert, lagsarbeidet ble satt på vent, leirer ble avlyst, ja, det ble en merkelig tid for mange.

Gleden var stor da vi utpå sommeren igjen kunne samles til lag og leir, og skuffelsen tilsvarende stor da november kom med nye restriksjoner som igjen la en demper på virksomheten. Digitale samlinger ble løsningen for mange, men det er ikke helt det samme å sitte foran en pc som det å samles fysisk.

Isfiske i minus 20

Da det på nyåret igjen ble lettelser i restriksjonene, ble nyheten mottatt med glede.

Og mandag 8. februar ble det tent et kjempestort bål ved Langvatnet i Flå, for her skulle Gnisten barnelag på isfiske. 20 kalde kuldegrader la ingen demper på en glede og entusiasme som var minst like stort som bålet. Endelig var Gnisten i gang igjen. Fisk fikk vi også!