The Send Norway blir arrangert den 25. juni 2022 i Telenor Arena. Over 20 organisasjoner står bak invitasjonen.

The Send vil fylle Telenor Arena

NLM ung er medarrangør for The Send Norway i 2022. Målet er at flere tusen mennesker skal samles og si ja til å bli sendt.

The Send har tidligere vært arrangert i USA og Brasil. Det er et 12 timer langt møtepunkt med god tid til lovsang, bolker med kort undervisning og appeller, forbønn og tid til personlig respons og overgivelse. I Norge vil det bli arrangert i Telenor Arena 25. juni 2022.

 

Misjon

‒ Dette er midt i det vi jobber med, så vi er klare til å stå sammen om det viktigste, sier leder i NLM ung, Hans Kristian Skaar. Han forteller at de fikk en invitasjon til å være med sommeren 2020, og at det var enkelt å si ja til invitasjonen.

­‒ Vi er nok mange som har følt at vi har hatt noen tøffe år i organisasjonene, og flere har gitt utrykk for et savn etter å gjøre noe sammen. Og det beste er at det er misjon vi samles om.

 

Det er ennå ikke bestemt hvem som skal forkynne og lede lovsang, men det blir en god blanding av norske og internasjonale stemmer, skriver Ungdom i Oppdrag i en pressemelding.

 

Personlig oppfølging

På The Send i Norge vil hver enkelt deltager bli utfordret til å involvere seg på minst ett av fire «misjonsfelt»; skoler og studiesteder, i sine nabolag, blant vanskeligstilte barn eller på steder i verden der Jesus er ukjent. I tillegg blir de utfordret til bibelengasjement og bønn.

‒ Det vil bli utarbeidet en app hvor deltakere kan si ja til å involvere seg. Da vil organisasjoner stå klar med tilbud om umiddelbar oppfølging, og deltagerne kunne få hjelp i sin personlige prosess, og veiledning om hvor de kan aktiviseres til engasjement, sier Andreas Nordli, leder for Ungdom i Oppdrag.

‒ På denne måten kobler vi kallet til kristen tjeneste med praktiske steg og oppfølging til de ulike «misjonsfeltene» som skal presenteres, sier Nordli. Derfor er ikke The Send bare en event. Vi håper det blir et startskudd for et langvarig engasjement, fortsetter han.

 

Felleskirkelig

The Send Norway er felleskirkelig, hvor en stor bredde av kristne organisasjoner, festivaler og kirkesamfunn står bak arrangementet. Foreløpig har The Send over 20 samarbeidspartnere, og det er Ungdom i oppdrag som står bak invitasjonen.

‒ Koronatiden gav oss tid til å tenke og planlegge, sier Nordli. ‒ Vi vil mobilisere en generasjon unge kristne til å si nei til likegyldighet og passivitet, og som sier ja til engasjement i Guds rike.