båt, leir, sommer

Endelig leir igjen!

Vi kan arrangere leir igjen! 62 Nord på Vestheim, og to sommerleirer på Solhøgda kan vi gjennomføre i Juni!

18.-21. juni er det 62 Nord på Vestheim ungdomssenter for 8.-10. klasse. Det blir mye aktiviteter, lovsang, møter, felleskap og god stemning. Torstein Barlaup blir med fra Misjonssambandet ung, og skal ha bibeltimer. 

  62 nord 2021 pdf.pdf

 

21.-23. Juni er det Newton-leir 1.-4. klasse på Solhøgda leirsted. Det blir eksperimenter, bading, uteaktiviteter og vi blir bedre kjent med Jesus. Marte Elvira Rolvsjord og Inger Valbø blir med fra Misjonssambandet, og deler i fra Bibelen.

Program Newton-leir 1.-4. kl. Solhøgda leirsted.pdf

 

25.-27. juni blir det Sommerleir for 5.-8. klasse på Solhøgda leirsted. Det blir klatring, bading, kiosk, uteaktiviteter o.l. Torstein Barlaup og Inger Valbø blir med fra Misjonssambandet, og du skal få høre mer om Jesus!   

Program Sommerleir 5.-8. klasse , Solhøgda.pdf

 

Vi vil følge de nasjonale smittevernrådene under arrangementene. Personer som har sykdomssymptomer, eller kommer fra kommuner med høyt smittetrykk kan ikke komme på leir denne gangen. 

 

Under leiren følger vi en lokalt tilpasset smittevernveileder, etter en mal fra Norges Kristne råd. Det er også en ansatt som har rollen som smittevernansvarlig på leiren, som følger opp veilederen under arrangementene.

 

Vi gleder oss veldig til å møe barna, og ungdommene igjen på leir! Vær gjerne med oss i bønn for disse tre leirene.