Illustrasjonsbilde

Tilbud om konfirmasjon

Misjonssambandet sør ønsker å relansere konfirmasjonstilbud for året 2021/22.

Relansering av konfirmasjonstilbud
Misjonssambandet sør hadde gjennom flere år konfirmasjonshelger (3-4 helger i løpet av skoleåret) som samlet konfirmanter på tvers av Agder og Telemark. Vanligvis ble årets avsluttet med felles tur til Danmark før selve konfirmasjonsdagen.

I løpet av helgene ble det lagt opp til både undervisning, kjekke aktiviteter og sosialt felleskap. Et tilbud som vi vet mange satte stor pris på, og som vi derfor nå vil relansere!

Både supplement og eget opplegg
Misjonssambandet sør ser det som naturlig at en deltar i konfirmasjonsundervisning i sitt lokale eller nærliggende felleskap, i tillegg til konfirmasjonshelgene. Vi vil anbefale en slik løsning.

Det er imidlertid mulig å bruke det regionale tilbudet også som et opplegg som kan stå på egne bein. For sistnevnte gruppe vil det da bli gitt nødvendig ekstra undervisning relatert til helgene og/eller i lokalt felleskap.

Vil du være med?
Dersom dette er noe som kan være aktuelt for deg – eller noen du kjenner - så send en tilbakemelding. Vi trenger nærmere bestemt at du melder interesse innen 25. juli, om dette er noe du ønsker å være med på. Spørsmål og tilbakemelding kan sendes til regionleder Livar Veggeland, lveggeland@nlm.no eller 975 80 805.