Misjonsfest i Kviteseid

Misjonsfest i Kviteseid

Søndag var det misjonsfest i Kviteseid med forbønnshandling for nye utsendinger!


Søndag 26. juni var det misjonsfest på Misjonshuset i Kviteseid, og vi fikk bli bedre kjent med to av Misjonssambandets ferske utsendinger. Mange unge og eldre møtte opp, selv om sommerferien allerede er i gang for mange. 

Elfenbenskysten ligger foran
Våre nye utsendinger Stefanie og Gunnar Salmelid setter kursen mot Elfenbenskysten allerede 15. juli. Det var godt å få være med og markere at vi vil gå med og støtte i forbønn som baktropp.

Fra evangelisering i Norge - til misjonstjeneste
Stefanie er opprinnelig fra Filippinene. Hun fortalte at hun kom til Norge med familien som 14 åring. Hun er utdannet siviløkonom og har jobbet for Riksrevisjonen i 7 år. Sommeren 2016 fikk hun møte Jesus på ny og har seinere vært aktivt med i evangelisering. 

I koronatida møtte hun kallet til tjeneste og spurte Misjonssambandet om de kunne bruke henne. I 2021 ble hun innviet til misjonærtjeneste og reise i august til Elfenbenskysten som utsending for Misjonssambandet. Der har hun det siste året lært seg fransk.

Gunnar hadde sitt første 1,5 år i Etiopia der foreldrene var misjonærer. Så ble det noen år i Leirfjord i Nordland, før de flyttet til Kviteseid. Etter 10.klasse og 3 år på Kvitsund ble det TeFT-linja på Fjellhaug bibelskole med opphold i Indonesia. Etter militæret startet han på økonomistudier, før Gud kallet ham til evangelisering. Det siste 1,5 år har han vært ansatt som fulltidsevangelist i Open Air Campainers med ansvar for gateevangeluseringen i Oslo.

Giftemål og utreise
Det var gjennom dette arbeidet  Gunnar og Stefanie møtte hverandre. Nå i juni giftet de seg, og er klare til tjenesten for Gud sammen på Elfenbenskysten. 

Gunnar blir innviet som misjonær på Misjonssambandet sin Generalforsamling 9. juli. Vi håper misjonsfolket vil være med å be for våre to nye utsendinger!