Blåklokke

Sommerbibelplan

Sommeren gir ofte forandring i rutiner og gjøremål - og da kan det være lett å sette andaktslivet på sparebluss. Her får du en enkel hjelp til å lese Bibelen gjennom sommeren - enten 10-20 vers om dagen eller et helt kapittel.

Du som allerede har en plan for andaktsstunden din, anbefales å fortsette å bruke denne også gjennom sommeren. Du som derimot ikke følger noe fast opplegg, kan ha stort utbytte av tipsene du får her.

Plan 1: Følg Jesus i Markus evangeliet

Markus forteller fra hele livet til Jesus - på bare 16 kapitler. Ved å lese små avsnitt hver dag, kan du også bruke tid på å finne ut hvordan du kan anvende det du leser i hverdagen din i sommer. Kanskje Jesus kan bli forbilde for deg i ulike situasjoner? Du kan laste ned leseplanen for Markus her. 

Plan 2: Bli vis som Salomo

Vi vil gjerne være klok og ta gode valg. Kongen Salomo hadde mye visdom og har skrevet mye lurt i Ordspråkene. Her kan du lese et kapittel hver dag i en hel måned.  Du kan laste ned leseplanen for Ordspråkene her.