Ungdommer

Nyhet: Konfirmantleirer!

Konfirmantleirenes rykende ferske nettside lanseres i dag: https://www.konfirmantleir.no/. Her finner du informasjon om blant annet påmelding, undervisning og aktiviteter. Verdt en kikk!

Ungdomstiden er en spennende fase for de fleste, og for mange kan spørsmål knyttet til tro og liv få konsekvenser for veivalgene videre i livet. Konfirmanttiden kan med andre ord være av livslang betydning for den enkelte. Derfor har vi utarbeidet dette konfirmasjonstilbudet, et tilbud ment som et supplement til lokal undervisning. På den måten kan konfirmantene bli kjent med andre kristne jevnaldrende, bygge nettverk og møte flere ledere som ønsker å fortelle dem om hvem Jesus er.

I løpet av skoleåret 22/23 samles ca. 20 konfirmanter til to leirhelger, en helg i oktober på Evjetun og en helg i februar på Kvinatun. Sammen blir vi bedre kjent med hverandre og med Bibelens Gud. Vi skal rafte og stå på ski, få undervisning om kjerneelementer i den kristne tro, spise god mat og kanskje få venner for livet!

Høres dette spennende ut? Har du lyst å bli med, eller kjenner noen som kan tipses? Vi har plass til flere! Mer informasjon finner du på Konfirmantleir.no 

Håper i se deg!