Sommerleir

God stemning på leir

Som leirsjef blir jeg ydmyk av å se Gud virke i disse barnas liv. Er det slitsomt? Ja. Er det verdt det? Absolutt!

Slitne etter et skoleår som for noen hadde endt bare timer tidligere, møtte vi spente opp på Solbukta. Noen var redde for å sove borte på et fremmed sted. Noen kjente ingen andre deltakere og var nervøse for hvordan det skulle gå. Da var det godt å få høre før leggetid om at Jesus ikke bare er med oss når det går bra eller når det går dårlig – han er med uansett hvor bra det går, eller hvor dårlig man har det.

SJEKK UT: Her er andre leirer du kan reise på denne høsten.

Lørdag morgen begynte lenge før planlagt vekking. Dagen gikk slag i slag, med flaggheising, frokost, bibeltime, aktiviteter, sporlek, bading, zalo-sklie, kiosk, lek og moro. På kvelden fikk vi høre om det levende vann, og at når vi har funnet vannet må vi dele det videre.

LES OGSÅ: La leir bli et boost for lagsarbeidet ditt! Se på leir som en invitasjon til en utvidet lags-samling.

Da foresatte kom for å hente søndag, sang en gjeng fornøyde barn av full hals «Lær oss å gå». 50 barn som har lært at vi må dele ordet om Jesus videre. Oppdraget er ikke fullført, og de er gira på å gå, gi og be! Noen av barna gav tilbakemelding at «på terningkast 1–6, får leiren 10». «Jeg skal gjemme meg på rommet, så mamma og pappa ikke finner meg, for da kan jeg bli én dag til». «Jeg skulle ønske vi bare kunne være litt til». 

«Jeg skal komme på alle leirene». Deltaker