Tre i vann

Womens retreat 2023

Januar og vinter. Vi ønsker velkommen til rolige, varme dager på Lepsøy Misjonssenter

Womens Retreat er for jenter/damer fra ca. 25 år og oppover. Det er en helg i vakre omgivelser på den gamle prestegården på Lepsøya. En avkobling fra hverdagen og påkobling til Gud og hvilepuls. Helga gir rom for stillhet og felleskap, og vil inneholde undervisning, bibel, lovsang, Jesusmeditasjon, bønn, avslapning og fritid.

Tema er “Rotfestet”, og det er Astrid Erdal som kommer for å holde temaundervisningen. Astrid er snart 38 år, opprinnelig utdannet ingeniør, men livet har ført henne helt andre veier. Hun har i mange år vært engasjert og undervist på “Bibelkveld” i Oslo, har hatt noe bibelundervisning på GUS (Gå ut senteret) i Trondheim, og hun har i flere år vært med å lede Høyfjellssenteret sine Retreat-samlinger i Hemsedal. Astrid er ei jente med livserfaringer og mye godt på hjertet å si om det å være “rotfestet” både i gode og vanskelige tider.

Velkommen til en ny Retreat på Lepsøya med åndelig påfyll. I tillegg blir det som alltid fantastisk mat, god prat, omsorg fra medsøstre og smittende latter.

Påmeldingen har allerede startet, så ikke vent med å melde deg på.  Link til påmelding ligger her: https://nlm.no/arbeid-i-norge/dette-gjor-vi/leir/region-nordvest/2022/womens-retreat---lepsoy/