Lek

Rekordpåmeldinger!

Forrige helg var det 35 påmeldte tenåringer til vår splitter nye konfirmantleir, og kommende helg er det 69 deltakere på "Med Far På Leir". Dette gleder vi oss stort over!

Det var skikkelig stas å samle en flott ungdomsgjeng til konfirmantleir 7.-9.oktober. Ekstra gøy var det at konfirmantene kom fra mange ulike steder, og kjente få i forkant. Samtalen og latteren satt raskt løst hos de aller fleste på lørdagen! Ledergruppen gjorde også en solid innsats, og her var det både pensjonister og unge voksne representert. Sammen håper vi at vi fikk peke på Jesus for deltakerne, og vi gleder oss til neste leir med samme gjeng i februar! 

Har du lyst til å lese mer om dette konseptet finner du informasjon her: www.konfirmantleir.no.

Førstkommende helg, 21.-23.oktober er det som nevnt påmeldt 69 deltakere til leiren "Med far på leir". Nå er registreringen til denne leiren stengt, og vi håper det blir en flott leir for både deltakere og ledere!

Før jul har vi også to barneleirer på Undeland Misjonsgård og to barneleirer på Evjetun leirsted. Begge leirene på Undeland har nå ventelister, og på grunn av stor pågang vil vi nå sette opp en leir til i februar. Barneleirene på Evjetun har også svært god påmelding, og i skrivende stund er det påmeldt over 100 barn på våre to barneleirer på Evjetun. Her er det fortsatt plass til flere, men vær rask!

Ved inngangen til et nytt år inviterer vi også til familieleir på Kvitsund gymnas. Dette arangementet er ikke sluppet enda , men følg med og meld deg på! Tenk så flott det kan være å få feire nyttår sammen med hele familien i vakre omgivelser, og med blikket festet på Han som vet hva som vil møte deg og dine det kommende året. Påmeldingen åpner denne uka! 

Leir er en verdifull mulighet til å så gullkorn om Jesus til både små og store. Det er derfor vi arrangerer leir, og vi håper og ber om at de kommende leirhelgene får være med å bygge verdifulle byggesteiner i de unges trosliv. Vær gjerne med å be for leirarbeidet vårt! Har du anledning til å være med som leder er du også varmt velkommen. Sammen kan vi nå flere med verdens viktigste budskap!

Hilsen Kristine Byrkjedal, UNGleder i Misjonssambandet Sør.