Oversiktsbilde

Inspirasjonshelg med regionårsmøte

21.-22. april blir det storsamling i Samnanger og Hardanger – lørdag på Framnes vgs og fredag kveld i Sætervika, hvor det også blir overnatting for de som ønsker det. Er du kvelds- eller morgenbader, ligger fjorden rett utenfor døra og venter på deg.

Når vi inviterer misjonsfolket fra så godt som hele Vestland fylke, er det fordi vi tror vi har godt av å komme sammen og la oss inspirere sammen. Skal vi nå målet vårt «Verden for Kristus», må vi stå sammen.

Fredag kveld samles vi i Sætervika, leirplassen vår i Samnanger, hvor du også kan få overnatting om du er tidlig nok ute. I Sætervika blir det spennende seminarer og gode muligheter til å være sosial. Ungdommene vil ha en egen samling.

I år blir det ikke fellessamling søndag. I stedet oppmuntres du til å besøke en av forsamlingene våre i nærheten.

 

Framnes

Lørdag formiddag kjører vi 35–40 minutter over Kvamskogen, til Norheimsund og Vikøy hvor Framnes kristne vgs ligger. Der vil det bli program hele dagen, både for liten og stor.

Det er jo også litt stas å få komme til Framnes, hvor Misjonssambandet på mange måter har sine røtter. Det som i dag er Misjonsskolen på Fjellhaug i Oslo, startet allerede i 1898 nettopp på Framnes i Hardanger. 

 

Regionårsmøte

Mens barna har eget opplegg på lørdagen, kan de voksne samles til regionårsmøte. Regionårsmøtet er et viktig møte. Det som bestemmes der vil kunne påvirke det meste av arbeidet vårt i hele regionen. Derfor er din stemme viktig. Alle som har stemmerett vil få mer konkret informasjon når det nærmer seg. Regionårsmøte vil også være svært interessant for deg uten stemmerett.

Nytt av året er at det ikkje vert fellessamling søndag. I staden vert det samlingar rundt omkring i dei ulike forsamlingane.

 

Barn og unge

 

Parallelt med samlinger for voksne blir det også egne samlinger for barn og ungdom. Mer informasjon kommer.

Ser mer om program, PÅMELDING, overnattingsmuligheter, måltider og priser.

 

PS: Søndag blir det en egen dagsleir i Sætervika for førskolebarn og førsteklassinger.