Kvitsund

Besøkshelg Kvitsund

13.-15. januar er det tid for besøkshelg på Kvitsund gymnas, og alle 10. klassinger er invitert til en tur innom!


En smakebit på Kvitsund-livet
Er du elev i 10. klasse og tenker på hva du skal gjøre neste skoleår? Kanskje vurdert å gå på kristen internatskole? 

Da kan helgen 13.-15. januar være med å gi deg en smakebit på hvordan det kan se ut på Kvitsund gymnas. Da er nemlig du som 10. klassing invitert til skolen og får omvisning, ble med på aktivteter, god mat og en smakebit på undervisningen på skolen. 

Vg2 & Vg3
Helgen er forbeholdt 10.klassinger, men det er også mulighet for deg som vurdere vg2 eller vg3 og komme innom på lørdagen. Er du foresatt til 10.klassing er det mulig å komme innom på samlingen kl.17.30 på fredagen

NB: Vi har dessverre ikke kapasitet til overnatting for foresatte denne helgen, men det er overnattingsmuligheter både i Morgedal og Vrådal.

Påmelding
Påmelding til helgen kan sendes til: karkla@kvitsund.vgs.no

Til påmeldingen trenger vi fullt navn, tlf og epost og hvor du kommer fra, samt navn, tlf og epost til en av dine foresatte. Husk å si ifra hvis du har matallergi eller andre behov som vi bør ta hensyn til.

Programmet for helga vil bli lagt ut på hjemmesida vår: www.kvitsund.vgs.no.