f.v. Hedda Hugvik, Kristina Håvik, Lars-Petter Ødegård og Bendik Kjenes

Russeturnéen er i gang

Vestborgturnéen er godt i gang og i løpet av disse fem dagene skal russen innom hele 24 bedehus. Vi tok en prat med tre av studentene som i disse dager er på tur.

Hvilke forventninger har dere hatt til denne uka?
Vi har aldri gjort noe lignende før, men vi har hørt fra tidligere studenter at det har vært en skikkelig fin uke. Vi tenker det skal bli godt med variasjon og en annen type skolehverdag. Gøy å gjøre noe helt annerledes. På skolen blir vi jo utfordret faglig, men her blir vi utfordret i å skulle stå foran folk og lede et møte eller ha åpning på bedehuset f.eks. Vi blir dratt ut av komfortsonen, og dette er erfaringer som blir gode å ta med seg videre. Også spennende å få besøke et område vi aldri før har vært. (Misund, Vatne, Gamlem, Longva)

Hvordan er det egentlig å bo og overnatte hos helt fremmede mennesker?
Veldig koselig så langt, varme og gode folk, ekstremt gjestfrie. Vi har allerede våknet opp til ferske rundstykker på to ulike steder, vi har drukket kakao m/marshmallows og fått nystekte vafler til lunsj.

Vi føler oss faktisk som hjemme! Det hadde vi ikke helt forventet 😊

Hva er det beste så langt?
At vi har blitt tatt så utrolig godt i mot. Vi har følt oss veldig ønsket på alle plassene vi har besøkt til nå. Tusen takk til alle dere som åpner hjemmene sine for oss, vi er skikkelig takknemlige!

Er det noe dere vil si til slutt?
Har du ikke anledning å møte oss på bedehusene, er det likevel mulig å gi en gave via vipps nr: 129 159. Tusen takk til alle dere som er med på å støtte misjonsprosjektet vårt!
Dere bidrar til forbedret helse, økt samfunnsutvikling og mer evangelisering i Indonesia.

På bildet ser vi fra venstre: Hedda Hugvik, Kristina Håvik, Lars-Petter Ødegård og Bendik Kjenes