Solbukta

Skjærgårdsferie på Solbukta

Skjærgårdsferien 2023 arrangeres 18.–22. juli i Øyenkilen, Fredrikstad.

Skjærgårdsferien er den perfekte kombinasjonen av ferie og leir for hele familien! Her samles vi for felles måltider, bibeltimer, lek og moro i tillegg til en del fritid for deg og familien. Her kan du bade, nyte is fra kiosken, spille fotball/volleyball eller ta deg en tur i vannsklia.

I 70 år har Solbukta stadig vokst seg større på opplevelser, og som et verdifullt rusfritt sted for både barn, ungdom, voksne og eldre. På Solbukta er alle velkomne!

Solbukta ligger flott til ved Glommas munning. Stedet har god plass til mange slags aktiviteter både ute og inne. Dette er et ypperlig leirsted som er kjent for idyll, gjestfrihet og utsøkt husmannskost! Solbukta ligger i Øyenkilen i Fredrikstad kommune, ca. 1 mil fra Fredrikstad sentrum og gamlebyen.