Lovsangsmøte

UL 2023 arrangeres i IMI Forum i Stavanger

– Vi ville avklare lokasjon i høst, men det har vært en forsinka prosess, sier Martin Augestad, prosjektleder for UL.

Fra 11.-15. juli blir det Ung Landsmøte (UL) i regi av Misjonssambandet ung og IMF ung. Festivalen ble arrangert for første gang i 1947, og opp gjennom årene har det blitt holdt flere ulike steder. I fjor var UL på Oslofjord Convention Center (OCC).

     

Forsinket prosess

Augestad forteller at ikke alt har gått etter planen.

– Vi ville avklare lokasjon i høst, men det har vært en forsinket prosess. Vi hadde opprinnelig et ønske om ett år til hos OCC, men av flere ulike årsaker lot det seg ikke gjøre å få en avtale.

Han trekker fram at de da ikke kunne arrangert UL alene, og at prisrammen var en annen enn de foretrakk. I tillegg måtte man ha funnet en annen praktisk løsning rundt hvilke lokaler de kunne få tilgang til.

Augestad forteller at de også vurderte andre lokasjoner, men landet på IMI Forum i Stavanger.

– I første omgang er avtalen for ett år, så håper vi å finne en mer langsiktig løsning i fremtiden. Vi tror jo det er bra å ha det samme sted, sier han.

Martin Augestad foran UL-banner
Fornøyd:Prosjektleder Martin Augestad gleder seg til å invitere til UL i IMI Forum. Henrik Gjemsø

Fornøyd med avtalen

Men byttet har også noen fordeler.

– Vi er veldig fornøyd med avtalen med IMI Forum, og tror den kan gjøre UL attraktivt for deltagerne. Blant annet tror vi billetter blir billigere, og vi er mer fleksible rundt overnatting på grunn av beliggenheten, poengterer Augestad.

De forventer å selge flere dagspass i 2023.

– OCC ligger mer avsides, og vi hadde en markant nedgang i solgte dagspass i fjor. Et UL i Rogaland gjør at flere kan stikke innom.