Vet du hva jeg heter?

Vet du hva jeg heter?

Vår nyeste ressurs «Vet du hva jeg heter?» er laget for å utruste deg som er leder eller frivillig i ungdomsarbeid til å skape meningsfulle relasjoner.

Vi i Misjonssambandet ung er brennende opptatt av kristent ungdomsarbeid, og vår påstand er at gode relasjoner er en av de viktigste nøklene i et levende kristent ungdomsarbeid.

 

I dette heftet utfordres du derfor til å tenke gjennom fem spørsmål som vil utruste deg til å skape meningsfulle relasjoner. Spørsmålene er basert på hvordan Jesus møtte Sakkeus, og denne historien fungerer som utgangspunkt for alle samlingene i heftet.

 

Er du en som våger å svare når noen spør: 

 

Vet du hva jeg heter? 

Vet du hva som betyr noe for meg? 

Vet du hvor jeg kommer fra? 

Vet du hva jeg har gjort? 

Vet du hva jeg kan gjøre? 

 

Heftet kan være til nytte for deg uansett hva slags arbeid du er med i – om det er en ungdomsklubb, en bibelgruppe, språk-cafe eller konfirmantarbeid. Ressursen kan leses på egen hånd, eller det kan brukes som utgangspunkt for undervisning og samtale for en gruppe ledere. Heftet består av 8 samlinger med opplegg for 30-45 min, og hver samling har tre spørsmål til egenrefleksjon og tre spørsmål til samtale.