pTro

Lytterrekord for pTro

pTro var ved utgangen av 2022 den fjerde største lokalradioen i landet, målt i antall ukentlige lyttere. Tallene, som er utarbeidet av KANTAR, viser god vekst i antall daglige og ukentlige lyttere for den kristne radiokanalen.

Fra utgangen av 2021 til utgangen av 2022, har pTro en økning på 13,6% i daglige lyttere. Hver dag er det nå over 20.000 personer som lytter til pTro. I samme periode steg ukentlige lyttere med 12,7%, som betyr at over 43.000 personer er innom kanalen i løpet av en uke.

Det er formiddagsprogrammet «God hverdag» som tiltrekker seg flest lyttere, men også morgen og ettermiddagsprogrammene «7-til-9» og «pTro-kontoret» har gode lyttertall.

For de kristne radiokanalene pTro, P7 Kristen Riksradio og Radio 3,16 er det generelt gode lyttertall. Hver dag er over 50.000 personer innom en av disse kanalene, og ukentlig er det over 115.000 som lytter.