Paul Odeh på scenen

Stor bredde på Fellesskap 23

200 ansatte og frivillige fra Misjonssambandets fellesskap var samlet til konferanse på Fjellhaug.

I helgen 10.–12. februar gikk endelig Fellesskapskonferansen igjen av stabelen etter flere år med avlysninger. Drøyt 200 ansatte og frivillige var påmeldt mot 275 da konferansen sist ble arrangert i 2019.

– Vi var spent etter pandemien og synes at deltakertallet er positivt. Ut fra forholdene tenker vi at det er bra, men vi drømmer selvfølgelig om enda flere, sier leder for fellesskapsutvikling i Misjonssambandet, Jarleif Gaustad.

   

– Gud har kommet i møte

På programmet sto det både seminarer, forkynnelse, konserter og nettverkssamlinger med både interne og eksterne bidragsytere. Gaustad forteller lørdag kveld at det har vært god stemning.

– Jeg synes det har vært veldig fint. Vi har opplevd at Gud har kommet oss i møte og gitt oss noe vi trenger – både i en retning og et kall å følge. Folk uttrykker stor takknemlighet, sier han.

  

Stor bredde

Deltakerne varierte i alder fra 13 år til 75, og Gaustad synes det er flott at alle aldersgrupper er representert.

– Det er utrolig artig at det er 30–40 tenåringsledere med i år. Det er gøy at vi treffer dem også med programmet. Jeg tror snittalderen på deltakerne har gått ned. Samtidig er det nydelig at flere gamle travere over pensjonsalder kommer. Det er flott med en slik bredde, sier han.

Les mer om årets fellesskapskonferanse i neste nummer av Utsyn.