plakat

Påmelding og program Regionmøte 2023

Påmeldinga for regionmøtet til Region nordvest er no opna. Dette året ser vi fram til å vere på konferansesenteret til Sion Molde.

Vi ser fram til å treffast til storsamling like nord for Moldefjorden til møter, seminar, barneopplegg og årsmøte. Dette året er det ingen felles overnatting, men vi håpar at folk avtalar med kvarandre å treffast for å overnatte på same campingplass/hotell eller leirstad og gjer helga til ei fin pinseutflukt med gode vener og familie (for tips til alternativ sjå nedst i saka).

Dette året er vi heldige og får med oss Morten Egeland, regionleder for Sør-Amerika og Vest-Afrika feltene, Anette Fredly, landsarbeider i Misjonssambandet Norge og Jorunn Bergo Aarvik

Forslag til overnatting:

Kviltorp Camping Ligg fint til ved sjøen eit godt steinkast frå Sion. Her er det godt tilrettelagt for Bubiler og telt, i tillegg til at ein kan leige hytter her. For bobilar og camping er det drop-in her.

Bjølstad Camping (Malmefjorden, 12 km). Enkel og grei campingplass ved Malmefjorden. Fint for bubilar og camping med telt. ca 12 min å køyre til Sion. Her er det også høve til å bestille i forkant.

Vestheim ungdomssenter (Vestnes) Her må ein ta ferje frå Molde til Vestheim, men det er kort avstand frå ferjekai til lokaler på begge sider. Kairos har i utgangspunktet booka Vestheim, men det kan være nokre hytter ledige.

Botterlia leirsted (ca 30 km) Stille og fredelig leirsted på Osmarka. 

Hotell i byen (3-4 km)

Molde Marina (gjestebrygge for de som har  båt, ca 1 km )  Ligg ved Retiro som er eit fint friluftsområde i Molde med badelagune og stupetårn. 10 min å gå til Sion.

Plakat regionmøte
Region nordvest