Utsikten fra Skinnkollen, sørover

Bibel og opplevelser i nord denne sommeren

Mulighetene er flere for å delta på samlinger hvor forkynnelse, kristent fellesskap og opplevelser står i sentrum i sommer.

Mens sommerplanene er i ferd med å falle på plass inviterer vi til samlinger ulike steder i regionen i løpet av sommeren. Bli med på disse!

Utsikt sommercamp - nytt sommerarrangement på Skoghus

Fra mandag kveld 24. juli og ut uka blir det bibeltimer på formiddagene, ulike turer på dagene og kveldsmøter på og fra Skoghus leirsted på Senja. Arrangementet er fleksibelt og mulig å tilpasse både med tanke på varighet, for de som ikke deltar hele uka, og med tanke på mat og boforhold. Skoghus tilbyr full pakke for de som ønsker det, men det er også mulig å ordne mye selv for de som heller vil det. De ulike alternativene kommer frem ved påmelding. 

Leder Misjonssambandet Norge Kåre Johan Lid blir med på kveldsmøtene, regionleder Øivind Ruud Kringstad deltar og på fredag 28. blir det misjonsmøte med Ole Bjarne og Tone Tråsdahl. De er hjemme på sommerferie fra Japan og det passer oss utmerket!

Fokus på dagtid (og kveldstid når været klinker til) blir turer med Senja som lekeplass. Her er det utallige muligheter med stor variasjon i terreng, opplevelser og vanskelighetsgrad. Hver dag blir det tilbud om minst to ulike turnivå, men det er også mulig å gjøre egne turer. Her er det med andre ord mulig å delta på alt eller snekre litt sitt eget opplegg gjennom dagene. 

24.-30. juli, Skoghus leirsted, Senja. 

VITNE i Øst- Finnmark. Misjonleir mot øst.

Fjorårets VITNE i Finnmark- leir følges dette året opp med nytt geografisk utgangspunkt. Vestre Jakobselv med Vadsø danner basen, men som i fjor blir dette en leir med kombinasjonen av interne aktiviterer og samlinger samt utreiser og besøk hos kristne rundt om i området. Taler blir Thor Fremmegår, lærer på Fjellheim bibelskole. 

Leiren er dratt i gang av unge voksne med et hjerte for landsdelen og at flere skal få høre de gode nyhetene om Jesus her. Gjennom dagene vil en smak av dette misjonsengasjementet være uungåelig. 

Leiren er et samarbeid mellom Finnmark indremisjon og Misjonssambandet nord. 

Påmelding gjøres her

2.-6. august, Vestre Jakobselv, Vadsø. 

Samlinger mot høsten

Utover høsten er det ulike helgesamlinger rundt om i regionen. Egen informasjon om de enkelte vil bli tilgjengelig på nettsiden hvor påmelding til arrangement skjer

Vi over 60. Skoghus leirsted, Senja, 23.-25. august. 

Skoghusdager. Skoghus leirsted, Senja, 25.-27. august.

Høsttreff på Jakobsbakken. Jakobsbakken leirsted, Sulitjelma, 1.-3. september. 

Finnmarkstevne. Karalaks leirsted, Porsanger, 15.-17. september.