Ungdomsmøte

G.O.D. Countdown på Ganddal juni 2023

Nå skjer det mye spennende i ungdomsarbeidene på Ganddal. Vi har et godt og tett samarbeid, og derfor bestemte vi for å lage en uke der vi talte ned til sommerferien, for alle barn og unge.

Det begynte med at det er 3 ungdomsklubber på Ganddal (Gate (Familiekirken), Oasen (Ebeneser) og DiG (Salem/Bymenigheten), og alle 3 ungdomsklubbene fikk en dag hver vi hadde åpent: mandag, tirsdag, og onsdag. På torsdagen var det «tivoli» på Ganddal, gratis og åpent for alle, før vi avsluttet med Ebenesers tradisjonelle St.Hans på fredagen.

På onsdagen hadde vi basar med ungdommene, der inntektene gikk til å bygge brønner i Misjonssambandets prosjekt i Bangale, Kenya, og vi samlet inn 11 716,10 kr på en kveld med bare ungdommer! Takk til alle som donerte gevinster!

Det største arrangementet var «tivoli» på torsdagen. Vi hadde fått 40 000 fra SR-Bank, og det ble brukt på å leie 3 hoppeslott, kjøpe 2 bassenger, lage sandstrand med palmer, tivoliboder, sukkerspinn og popcorn. 400 Sukkerspinn og 72 liter popcorn ble delt ut gratis! Vi tror det var nærmere 600 forskjellige mennesker som var innom.

Badebasseng
Tivoli:Mange folk var innom på torsdagen Harald Vagle Undheim
Tivoli
Tivoliboder:Det var også satt opp tivoliboder Harald Vagle Undheim

 Vi hadde åpent på formiddagen for barn, familier og andre. Alle aldre, og mange som ikke går på bedehuset som var der og koste seg. Det var stor stas med en utendørs festival som var lett tilgjengelig.

På kvelden var det åpent for ungdommer. Da var det først konkurranser i hoppeslottene, bruskasseklatring med kranbil, og mye aktivitet, før vi hadde et møte med mye lek, moro og Jesus. Det var også første gang sangen «Sommer på Ganddal» ble spilt live!
Vi talte 200 ungdommer tilstede under møtet. Ungdommene var tydelig fornøyde, og gikk rundt og smilte. Vi så ikke noen ungdommer som satt med ansiktet i telefonen, de var opptatt av å snakke sammen. Dette har også blitt noe som har blitt snakket om «på bygdå», og vært med å vise at menighetene på Ganddal ønsker å bidra positivt inn i miljøet på Ganddal.

U
Ungdomsmøte:Fornøyde ungdommer på Countdown Lars Kristian Berg Heggebø
d
Bruskasseklatring:Ungdommene fikk prøve seg på bruskasseklatring Lars Kristian Berg Heggebø

Da vi skulle rydde sammen var ungdommene med og bidro, og gjorde en kjempejobb. Det gjør det også lett å arrangere til neste år!