Ung:Disippel avslutningsmåltid 2023

Fortsatt ledige plasser på Ung:Disippel

Har du begynt i åttende, niende eller tiende klasse i høst? Kjenner du eventuelt noen som er i denne aldersgruppa? Da er denne artikkelen verdt din tid!

Vi i Ung:Disippel ønsker å se flere ungdommer disippelgjort og utrustet i troen på Jesus. Vi tror at vi har et godt tilbud, og brenner for å dele det vi har lært og erfart med andre.

Men hva er egentlig Ung:Disippel?

 

Misjonssambandet øst sitt disippeltreningsprogram

Ung:Disippel er som nevnt et disippeltreningsprogram, drevet i regi av Misjonssambandet øst. Tanken bak dette opplegget er at vi ønsker å bidra til å utruste ungdommer til et liv med Jesus, tilpasset den tiden vi lever i. Vi ønsker å være til oppmuntring og hjelp for ungdommer som har spørsmål om den kristne troen. Etter et år på Ung:Disippel er målet vårt at ungdommene skal kjenne at de er tryggere i troen, og forhåpentligvis selv ønsker å dele den med andre.

Ung:Disippel er delt inn i tre trinn; Ung:Konfirmant, Ung:Etterfølger, og Ung:Leder. Anbefalt løp er å begynne på Ung:Konfirmant i 8.klasse, for så å gå Ung:Etterfølger og Ung:Leder som henholdsvis 9. og 10. klassing.

 

Vi har plass til DEG!

Opplegget strekker seg over fire helger i året, hvor hver helg består av undervisning, muligheter for gode samtaler, og sosialt. På Ung:Disippel skapes det vennskap for livet, og du er mer enn velkommen til å bli en del av denne vennskapssirkelen – vi har plass til AKKURAT DEG!

 

Vi har hørt med Ada Emilie, nåværende deltaker som har vært med i to år, om hvordan hun opplever Ung:Disippel. Hun sier følgende:

Ada Emilie Skretteberg
Ada Emilie Skretteberg:Fornøyd med Ung:Disippel Privat

«For meg har Ung:Disippel vært et sted med godt fellesskap, mange gode venner, og trygge ledere. I løpet av leirene får man virkelig utviklet seg i troen på Gud, og som enkeltperson.»

 

Dersom du har spørsmål om opplegget, eller ønsker å vite mer, kan du besøke ungdisippel.no, eller ta kontakt med leder Kristin Sandvik på ksandvik@nlm.no.

Påmeldingsfrist er 14.09.23.