Landsmøtet 2023

Gjør landsmøtet for ung digitalt

Misjonssambandet ung ønsker flere på landsmøtet med digital løsning

Misjonssambandet ung sitt landsmøte blir denne også arrangert digitalt. «Når landsmøtet er digitalt har du mulighet til å bli med å fra din egen stue», sier Sunniva Fuglestveit-Sørheim styreleder for landsstyret i Misjonssambandet ung. «Vi håper at enda flere vil delta på landsmøtet vårt man har mulighet til å bli med uten å måtte reise», fortsetter hun.

 

Også i 2021 ble landsmøtet avholdt digitalt, og likt som den gangen skal vi benytte oss av systemet GoPlenum, som også ble brukt under Generalforsamlingen for Misjonssambandet i 2022, og ved flere regioners årsmøte.

 

I landsmøtet blir det som alltid en oppdatering på økonomi og en rapport fra arbeidet de to siste, i tillegg til valg av medlemmer i landsstyret, valgkomiteen og kontrollkomiteen for Misjonssambandet ung. Det blir også en sak om dagens ungdomskultur og en liten smakebit fra arbeidet vårt rundt omkring i landet.

 

Selve forhandlingene følger man på et Teamsmøte som er åpent for alle som ønsker, men bare de som er registrert med talerett i GoPlenum har muligheten til å ta ordet.

 

«Vi håper du som er engasjert i Misjonssambandet ungs arbeid blir med på landsmøtet vårt, og er med å sette retningen for arbeidet vårt videre» avslutter Fuglestveit-Sørheim.

 

All nødvendig informasjon, sakspapirer og registreringsskjema finner du på nlmung.no/landsmote