Daniel Hals

Nyansettelse!

Daniel G. Hals er tilsatt som utviklingsleder i barne- og ungdomsarbeidet i Misjonssambandet sør. Han startet opp 1. januar.

I løpet av 2023 fikk flere av dere gleden av å bli kjent med Daniel Gjøvland Hals som vikarierende UNGleder i Misjonssambandet sør. Daniel tok raskt ulike utfordringer og læringskurver på strak arm, og viste seg tidlig som en stor ressurs. I tillegg til gode evner innen blant annet forkynnelse, grafisk design og musikk, er Daniel en mann som ønsker å gi Jesus videre til dagens barn og unge ved å holde frem Bibelen som Sannheten. 

Høsten 2023 ble det jobbet med en løsning som gjorde det mulig at Daniel kunne fortsette ansettelsesforholdet i Misjonssambandet sør. Vi kan med glede informere om at han takket ja til den nyopprettede stillingen uviklingsleder, i 100% fast ansettelse, med oppstart fra og med 1.januar 2024.  

Kristine G. Byrkjedal (UNGleder) og Daniel Hals får nå gode muligheter til å samarbeide om barne- og ungdomsarbeidet Misjonssambandet sør driver, og jobber for tiden med å kartlegge hvem som skal gjøre hva. Vær gjerne med å be for både den prosessen, men også for at barn og unge i Agder og Telemark må få bli kjent med Bibelens Jesus!