Kvinne med Bibel

Damedagen 2024

Lørdag 2. mars var alt forberedt og klart til storinnrykk i Ørsta bedehus.

I mange år - bortsett fra Den Digitale Damedagen vi hadde under pandemien - har vi hatt Damedag på Ørsta bedehus. 2024 var intet unntak.

Komiteen var klar. Alt som kunne gjøres klart på forhånd, var gjort klart. Kaffetrakterene gikk kontinuerlig, frukt ble skåret opp og lys ble tent. Vi var klare til å ta imot damene. Og de kom. Fra Stranda og Sykkylven, Skodje, Ulstein, Sande, Vanylven, Ørsta, Volda, Sula og Ålesund. Storinnrykk. Vi ble over 60 stk og hadde en veldig kjekk dag.

Vi startet med lunch. Baguetter og kaffe og te. Praten gikk livlig, vi hadde mye å dele med hverandre.

Janet Seierstad hadde tema "Tro mellom venner" og fortalte både fra Bibelen og hvordan vi kan bli venner med nye landsmenn. Et smil er med å skape kontakt som kan bli starten på et varig vennskap, som igjen kan føre til at vi kan dele troen med våre nye venner.

Vi avsluttet dagen med festmiddag. I år var det nydelig sosakjøtt med poteter og grønnsaker og når vi hadde ryddet ut middagstallerknene, kom kaffi og kaker fram. God prat og god tid. Vi tror alle reiste hjem med takk for en flott og innholdsrik Damedag.