Torstein Habostad

Erfaringer fra Stranda Misjonsforsamling

Torstein Habostad avslutter sitt engasjement som forsamlingsarbeider i en 20 % stilling

Dette er en oppmuntring til alle som er medarbeidere i et misjonsfellesskap. Jeg vil også takke region nordvest som arbeidsgiver.

Stillingen min har vært utarbeidet ut fra hvem jeg er. Dermed har jeg verken hatt korarbeid eller mye administrasjon. Det er jeg takknemlig for. Det har vært god balanse mellom oppfølging og frihet til å fylle rollen selv. Opplevelsen av Misjonssambandet som arbeidsgiver gjør det lett å anbefale andre å ha stillinger i organisasjonen.

Å jobbe med forkynning har vært både kjempeskummelt og utrolig fint. Skummelt fordi forkynning er et nådemiddel. Fint fordi Bibelen er levende ord som virker i oss.

At ei bygd som Stranda ikke skulle hatt et tilbud til barn og unge, ville vært utenkelig. Jeg er veldig imponert av de voksne som åpner dørene for de unge, gjerne en fredagskveld. I vår målestokk er det mange som kommer på klubb gjennom året.

Vårt fellesskap har startet med samlinger om formiddagen. Det merkes når jeg spør etter medarbeidere, at vi drar i samme retning. Jeg er takknemlig for å merke omsorgen og engasjementet til alle frivillige.

Vi har mange skatter på bedehusene våre, i form av aktiviteter og relasjoner. Den største skatten er evangeliet. Erfaringen min er at vi arbeider jevnt og trutt, og bruker mye tid på fellesskapet. Mitt håp er at mange flere får bli med på veien. Da må vi bevare noe av det gode vi har, men også tenke nye tanker.

 

Takk for meg!