Montasje av bilder fra leirer

Sjekk ut leirtilbudet for høsten!

Misjonssambandet Midt-Norge har et bredt tilbud av leirer for barn, ungdom og voksne.

På Laberget leirsted blir det sommermoro og bibelsamlinger for 3.-4. klassinger på Plask, for 5.-7. klassinger på Splash, og for ungdom i 8. klasse-3. vgs på Aqua.

Ventelista er allerede lang på Splash, mens leiren for ungdom har plass til mange flere deltakere.  Kanskje kjenner DU noen som dette er midt i blinken for?!

På Val i Nærøysund blir det Aktivitetsleir for 5.-7. klassinger 27.-29. september. Fjøsbesøk, håndverk- og idrettsaktiviteter står på planen, og påmeldingen åpner på leirsiden i midten av august.

 

Ny leir for ungdom!

Wildcamp har over flere år vært en populær friluftsleir for 5.-7. klassinger. Nå utvides leirtilbudet for ungdom fra 8. klasse- 3.vgs, og vi kjører i gang med UNG-leir på Søvassli Fjellsenter den første helga i høstferien; 4.-6. oktober. Søvassli har flotte tur- og aktivitetsmuligheter, med blant annet klatrevegg, frisbeegolf og zipline. Programmet for leiren er under planlegging, så følg med på nettsiden www.nlm.no/leirmidt-norge!

 

Leirer for voksne

Har du lyst på en helg med turer i skog og fjell, god mat og åndelig påfyll? Voksne i alle aldre ønskes velkommen til Fjell- og friluftshelg på Søvassli Fjellsenter 30. august -1. september.

Fine omgivelser, fellesskap og påfyll får du også på Damehelg i Nærøysund 6.-8. september, på Vi over 60 på Laberget 27.-29. september og Mannshelg på Laberget 1.-3. november.

Klikk på leirtitlene, så finner du mer informasjon om program, pris og påmeldingsskjema.