Høstleir 2.-4.klasse

Høstleir 2.-4. klasse Solgry

Bli med på oss på leir til Solgry i høst

Velkommen til høstleir!

For deg som går i 2.-4.klasse (født 2014-2016)

 

Litt om leir på Solgry

Når du reiser på leir til Solgry, blir du møtt av et flott lederteam som ønsker deg velkommen og som ønsker at du skal få en fin leiropplevelse. På leir spiser vi god mat sammen, vi leker sammen, har aktiviteter og kanskje konkurranser sammen, synger og ler sammen, og sammen får vi høre fra Bibelen. 

På våre leirer kan du slappe av fra hverdagen, og kun kose deg sammen med nye og "gamle" venner. Velkommen til leir på Solgry.

Leirsjef: Hanne Underhaug ( tlf: 906 23 428)

Taler: Kristoffer Georg Aase 

 

 Programmet kommer 2 uker før leirstart

Pakkeliste:

Toalettsaker

Laken og putetrekk

Sovepose eller dynetrekk

Bibel (om du har)

Klesbytte

Uteklær etter været

Solkrem(!)

Innesko (evt også fotballsko/hallsko til fotball/kanonball ol.)

Drikkeflaske - med mye aktiviteter er det godt å ha en drikkeflaske tilgjengelig.

Evt badeklær, håndkle og såpe om det blir bading (foreldre må godkjenne i påmelding)

Evt kioskpenger (maks 100,-) og kollektpenger

Det er ikke lov å ha med:

Nettbrett, neglelakk/neglelakkfjerner, parfyme, energidrikk.

Telefon er ønskelig at blir hjemme. Er det spesielle grunner til at barnet ditt må ha med telefon, ta kontakt med leirkoordinator i forkant av leiren. leirkoordinatorsolgry@nlm.no

Om barnet ditt har mobil med og ringe hjem under leiren er det fint om leirsjef blir kontaktet at vi vet hva som skjer. Om du trenger å snakke med ditt barn, kan du ringe leirsjefen og barnet kan også få ringe hjem ved behov.

Info til foresatte

Det vil være muligheter for å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt!

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding og ta kontakt med leirkoordinator i god tid før leirstart.Det er viktig at vi får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren. leirkoordinatorsolgry@nlm.no

Snakk med barnet ditt før de reiser på leir:

For at alle skal ha en best mulig leir, kan det være lurt å snakke med barnet ditt om god oppførsel på leiren. Det gjelder både vante og nye leirdeltakere.

-        Regler som blir satt skal følges

-        Respekter ledere, og følg beskjeder fra de

-        Respekter andre deltakere (feks. om de ikke ønsker besøk på rommet og ikke bank på dører og løp bort)

-        På noen leirer samles mobilene inn av ulike grunner som kan være vanskelig for deltakere å forstå. Snakk med de om dette.

-        Rommet en får tildelt skal behandles fint og alle på rommet skal være med å rydde det før hjemreise.

-        Når en reiser på leir, kan en bli plassert med barn en ikke kjenner fra før. Snakk      med barnet ditt om dette. Vi gjør så godt vi kan for at alle skal få hvertfall et av ønskene sine, og kontakter dere om vi ser det ikke lar seg gjøre.

-        Vi bruker sko/innesko i matsalen.

-        Energidrikker, parfyme og neglelakk/neglelakkfjerner er ikke lov

-        Ha det gøy og skap gode minner og vennskap

 

Pris:

Ikke medlem i leirklubben: kr 925,-

Medlem i leirklubben: 825,-

Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår.  Leirklubben er for deltakere som er 3-14 år. En kan melde seg inn i leirklubben ved leirpåmelding. Det koster 100 kr pr kalenderår, og en får da 100,- i rabatt på hver leir en reiser på i region sørvest.

Regnestykket blir slik: Leiren koster 925,-. Leirklubben koster 100,-. Du melder deg inn i leirklubben med å trykke at du godtar det og får da 100,- i rabatt på leiren, men så skal du betale kontigenten på 100,-. Da betaler du samme pris som full leir første gang, men da er kontigenten inkludert, og du får 100,- avslag på alle leirene til Misjonssambandet i region sørvest ut året. Leirklubben vil også da få frifondmidler som brukes til aktiviteter og lignende for å gjøre leirene best mulig for deltakerne. Anbefales.

  

Avmelding

Avmelding fra og med 2 uker før leiren blir belastet med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Avmelding må skje via telefon (09.00-14.00) til Regionkontoret på tlf 51823100.

Gi beskjed til leirstedet og til leirsjefen dersom du har allergier eller særlige behov for hjelp.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ideer til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

 

 

Tidspunkt

Fredag 13. - søndag 15. oktober 2023

Adresse

Solgry ungdoms- og misjonssenter Moldbrekkevegen 83 5550 Sveio