Sommerleir Utsyn 2.-4. klasse

Sommerleir 2.-4. klasse Utsyn

Er du født i 2014, 2015 eller 2016? Da er denne leiren for deg. Velkommen!

Påmelding åpner 24. april klokken 09.00

 

Endelig sommer og mulighet til å dra på leir. Om du reiser alene eller sammen med noen, så er du hjertelig velkommen på leir. Kanskje er det første gang du reiser på leir alene, da er du ekstra velkommen. 

Lederne gleder seg til lek, aktiviteter og bibelsamlinger sammen med deg.

Ta med deg en venn eller flere og bli med!

 

Leirstart lørdag klokken 11.00

Leirslutt søndag klokken 13.30

 

Pris:

Med leirklubbrabatt: kr; 696,-

Uten leirklubbrabatt; kr 796,-

Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår. 

Leirklubben er for deltakere som er 3-14 år. En kan melde seg inn i leirklubben ved leirpåmelding. Det koster 100 kr pr kalenderår, og en får da 100,- i rabatt på hver leir en reiser på i region sørvest.

Regnestykket blir slik: Leiren koster 796,-. Leirklubben koster 100,-. Du melder deg inn i leirklubben med å trykke at du godtar det og får da 100,- i rabatt på leiren, men så skal du betale kontigenten på 100,-. Da betaler du samme pris som full leir første gang, men da er kontigenten inkludert, og du får 100,- avslag på alle leirene til Misjonssambandet i region sørvest ut året. Leirklubben vil også da få frifondmidler som brukes til aktiviteter og lignende for å gjøre leirene best mulig for deltakerne. Anbefales.

 NB; Arrangementet må forhåndsbetales i påmeldingen.

Blir det vanskelig å betale for arrangementet med en gang, ta kontakt med regionkontoret og vi hjelper med påmelding for e-faktura. 

Det koster å reise på leir, vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for at barn og unge får reise på leir. Ta kontakt med regionkontoret om det er aktuelt for deg eller noen du kjenner å søke om støtte til leir. Du vil da få tildelt en egen påmeldingslink fra oss. Du er velkommen til å kontakte oss på telefon 51 82 31 00 (man-fredag 09.00-14.00) eller epost sorvest@nlm.no.

 

Hva må du ha med og hva kan ligge hjemme?

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel/Det nye testamentet (om du har), skrivesaker, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Ta ikke med pc/nettbrett/smarttelefon/telefon o.l. Erfaringsmessig er det unødvendig med slike ting på leir, og det er dumt hvis det blir ødelagt eller borte på leiren. I programmet for leiren står det tlf.nr til både leirsjef og leirsted. Trenger du å ringe hjem mens du er på leir, så ta kontakt med leirsjef/leder så vil de hjelpe deg med det.

Du kan også ta med penger til kiosk. Kiosken vil være åpen 1 gang. Vi anbefaler maks kr. 80,-

Det vil være muligheter for å gi en pengegave til Ung Global.

 

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

 

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på arrangementet du skal delta på. Faktura blir sendt ut i etterkant av leiren om du ikke har betalt ved påmelding.

 

Avmelding

Avmelding fra og med 2 uker før leiren blir belastet med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Avmelding må skje via telefon (09.00-14.00) til Regionkontoret på tlf 51823100.

Gi beskjed til leirstedet og til leirsjefen dersom du har allergier eller særlige behov for hjelp.

 

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Lørdag 8. - søndag 9. juni 2024

Adresse

Utsyn misjonssenter Utsynvegen 22 4160 Finnøy