Kvinne leser i Bibelen

PULS – unge voksne

PULS er et nytt tilbud til unge voksne, der hensikten er å gi deg et meningsfullt pusterom i hverdagen.

PULS er et nytt tilbud til unge voksne, der hensikten er å gi deg et meningsfullt pusterom i hverdagen. Lengter du etter bedre rutiner for å leve nær Jesus i hverdagen? Lurer du på hva Gud ønsker at du skal bruke livet ditt til akkurat nå? Slike spørsmål tror vi du kan finne svar på i løpet av PULS-helgene.

 

Dette kan du forvente på alle våre arrangement:

 • Tid til å bli bedre kjent med Gud og deg selv
 • God mat
 • Samtaletilbud
 • Livsnær og praktisk undervisning
 • Smak av retreat, med noe stilletid og Jesusmeditasjon
 • Tid til søvn og egentid
 • En ramme for dagen, med morgenbønn og kveldsbønn
 • Gode turmuligheter i vakker skjærgårdsnatur
 • Akustisk lovsang og fellesskap med hverandre
 • Mobilfri sone

 

Hvem

Unge voksne (23-40 år) fra hele landet

 

Hvor

Solbukta i Fredrikstad (Vi tilbyr henting på tog/buss/flybuss)

 

Hva

Skoleåret 20/21 arrangerer vi tre uavhengige langhelger, torsdag til søndag, med litt ulikt fokus. Det er mulig å være med på en eller flere:

 

 • Neste skritt – 29.10 – 1.11.2020

Vi fortsetter med PULS-helger, og denne gangen blir tematikken hvordan vi kan leve et liv i Guds ledelse. Hvordan tar vi valg - både de store og de mer hverdagslige? Her får du undervisning om hva Bibelen kan lærer oss om hvordan det kan se ut å leve nær Gud i praksis. Vi skal også undersøke om det finnes det noen gode prinsipper og praksiser å ta med seg inn i møte med spørsmålene om kall, valg og ledelse. Dagene er rammet inn av de faste elementene for alle PULS-arrangement (se over).

 

Bidragsytere: Geir Otto Holmås, Aud Karin Kjølvik Ringvoll, Lars Martin Vik, Veslemøy Furuseth, Turid Gulbrandsen, Gunhild Belck-Olsen, Marit og Jan Sandvik, Liv Marit E Pettersen og Maria Celine Lundeby.

 

Pris: 2700,-

Pris med reiserabatt: 2200,-

Prisen inkluderer full kost (fire middager) og overnatting i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom 450,-

Oppstart torsdag 29.10 kl 18. Ferdig søndag 1.11 kl 1430.

Påmeldingen åpner 14.8 kl 12.

All informasjon finner du her.

 

 • PULS Hjemme – 19.3 – 20.3.2021

Vi gjør om arrangementet til et kortere, hjemmebasert PULS med ubegrenset antall plasser. Arrangementet skjer på Zoom og der du er – inviter gjerne noen på besøk for å dele opplevelsen.

Hvordan leve nær Jesus, og med en god rytme i livet ditt slik det er akkurat nå? Her får du livsnær og praktisk undervisning, samt hjelp til å gjøre noen nye prioriteringer.

 

Bidragsytere: Runar Mulelid, Ole Audun Os, Marte Brennsæter, Christine og Martin Gulbrandsen, Maria Celine Lundeby m.fl.

 

Pris: 250,-

Pris med reiserabatt: 2200,-

Prisen inkluderer tilsendt bok og andre ressurser til helga tilsendt i posten. Bok: Disippelrytmer av Vidar Mæland Bakke.

Oppstart fredag 19.3. kl 19. Ferdig lørdag 20.3. kl 2030.

Påmelding her innen 10. mars.

All informasjon finner du på Facebookarrangementet (åpent for alle).

 

 • Oss to – 8.4 – 11.4.2021

Dette er ikke et samlivskurs, men ei PULS-helg lagt til rette for deg og forloveden/ektefellen din. Her kan dere finne hvile, være stille, lese i Bibelen og lovsynge sammen. Undervisningen denne helga bærer preg av at dagene er tilpasset dere som par, derfor stiller Mona og Eivind spørsmålet: Hvordan gi dere selv det beste utgangspunktet for et ekteskap som varer? Undervisningstiden blir brukt til å finne gode svar og nyttige verktøy i møte med dette spørsmålet. Vi tilbyr også felles eller individuelle samtaler og det er også lagt til rette for mye tid uten program. Dagene er rammet inn av de faste elementene for alle PULS-arrangement (se over).

 

Bidragsytere: Mona og Eivind Sætre, Jon Gaustad, Maria Celine Lundeby m.fl.

 

Pris: 4900,- per par

Pris med reiserabatt: 4200,- per par

Prisen inkluderer full kost (fire middager) og overnatting i dobbeltrom. Forlovede par blir tildelt rom hver for seg, med en annen av samme kjønn. Tillegg for enkeltrom 450,-

Oppstart torsdag 8.4 kl 18. Ferdig søndag 11.4 kl 1430

Påmeldingen åpner 25.1 kl 12.

 

* Prisen gjelder for deltakere som ikke bor på østlandet (NLM Region Øst), og gis for å anerkjenne at deres reisekostnader vil være høyere enn for de som bor nærme.

 

Hver langhelg har plass til 40 deltakere, og fordi vi ønsker å synliggjøre at dette er en nasjonal satsning vil halvparten av plassene i første omgang være forbeholdt deltakere fra andre deler av landet enn østlandet (NLM region øst). Den første måneden påmeldingen er åpen, vil vi holde av 20 plasser til deltakere fra resten av landet. Dersom disse ikke fylles, vil de ledige plassene kunne fylles av deltakere fra østlandet.

 

De ansatte i NLM Norge og NLM ung som bidrar i disse helgene, er betalt av organisasjonene. Dette gjøres fordi vi tror dette er et viktig tilbud til en viktig målgruppe, og vi håper dere får erfare at dette er helger som får varig betydning for dere.