Kvinne leser i Bibelen

PULS – unge voksne

PULS er et nytt tilbud til unge voksne, der hensikten er å gi deg et meningsfullt pusterom i hverdagen.

Lengter du etter bedre rutiner for å leve nær Jesus i hverdagen? Lurer du på hva Gud ønsker at du skal bruke livet ditt til akkurat nå? Slike spørsmål tror vi du kan finne svar på i løpet av PULS-helgene. 

 

Oss To,  24. – 26.mars (Uke 12) 

PULS inviterer unge par til ei helg med hvile, fellesskap, undervisning som styrker forholdet, forkynnelse og lovsang. Helga er for alle par, under 40 år (ingen nedre aldersgrense) – enten dere er kjærester, forlova eller gift. 

Svein og Greta Strand, begge sjelesørgere i Misjonssambandet, underviser denne helga. Noe av tiden er satt av til livsnær og viktig undervisning om tema som er relevant for å bygge et enda bedre parforhold - det kan alltid bli enda litt bedre! Utenom dette blir det god mat, lovsang, forkynnelse, og god tid til å være bare dere to sammen. Vi legger til rette for felles tid rundt en bibeltekst, og/eller dere kan for eksempel bruke tiden til å gå en tur eller bare slappe av. Det er også tilbud om samtale, der du kan ta med konkrete spørsmål, eller bare komme for å få en god prat og bli bedt for.  

Dagene er rammet inn av de faste elementene for alle PULS-arrangement (se over).   

Bidragsytere: Svein og Greta Strand, Jon Gaustad, Harald Tjervåg (flere bidragsytere annonseres fortløpende på Facebook-arrangementet) 

Pris: 3700,-

Pris med reiserabatt*: 3200,-

Prisen inkluderer full kost (tre middager) og overnatting i dobbeltrom. Kjærester og forlovede par blir tildelt rom hver for seg, med en annen av samme kjønn. Tillegg for enkeltrom 300,- 

Oppstart fredag 24.3 kl 18 (fleksibel ankomst fra 15). Ferdig søndag 26.3 kl 15. 

Påmeldingen her. 

* Prisen gjelder for deltakere som ikke bor på østlandet (Misjonssambandet øst), og gis for å anerkjenne at deres reisekostnader vil være høyere enn for de som bor nærme. 

 

PULS - Mann, 21. - 23. april (uke 16)

"PULS MANN" er for menn mellom 23-40 år. Vi inviterer for første gang til en spennende og utviklende helg med fokus på tema som Kjønnsforskjeller –  Karakterutvikling og Brorskap. Det er svært verdifullt at vi gutter møtes for å praktisere tro og styrke hverandre i vår Gudgitte mannsidentitet! I god PULS-stil varierer programmet mellom god undervisning, lovsang, stilletid, aktiviteter og veldig god mat.  

Einar Helgaas og Andreas Skjelde fra MANNSpodden gjester oss med undervisning og samtaler, samt en dynamisk "Grill MANNSpodden"-økt.    

Dette er helgen for deg som vil vokse som en Guds mann, og utvikle et bærekraftig Brorskap!   

Pris: 2400,-

Pris med reiserabatt*: 1900,-

* Prisen gjelder for deltakere som ikke bor på østlandet (Misjonssambandet øst), og gis for å anerkjenne at deres reisekostnader vil være høyere enn for de som bor nærme. 

Påmelding her