Jesus og en disippel

Levende Tro - Basic

NLM ung og iTro utvider Levende Tro-tilbudet med et hefte til deg i ungdomsskole-alder.

iTro og NLM ung har i flere år laget bibelgruppeopplegget Levende Tro for målgruppen videregående-alder og oppover. Nå er det første heftet i serien Levende Tro Basic klart, skrevet for de litt yngre tenåringene – og alle eldre som vil bruke det.

 

Kom og se - Følg meg

I det første heftet, «Å følge Jesus», møter du fem av Jesu nærmeste disipler. De fikk to kall fra Jesus: Kom og se! og Følg meg! De samme kallene gjelder deg og meg i dag, uansett alder.

Gjennom dette bibelgruppeopplegget spør vi: hva kan Natanael, Peter, Matteus, Tomas og Andreas lære oss om hva det betyr å følge Jesus? Og hvordan kan det se ut for deg å være en disippel? Bli med inn i Bibelen, les en tekst om disiplene sammen, diskuter spørsmålene og be sammen.

  

Bruk det sammen eller andre

Vi håper dette kan bli til velsignelse for deg – enten du tar det med til ungdomsgruppa eller bibelgruppa di, eller du leser opplegget alene. Spørsmålene kan du like gjerne tenke over på egen hånd.

Du finner alle Levende Tro-oppleggene gratis her på iTro, og som med de andre temaene, vil også dette få et eget hefte som du kan kjøpe i nettbutikken vår her.