Rorbu med fjell i bakgrunnen

Informasjon om leir

I vår region arrangeres leir på flere steder: Karalaks leir- og utfartssenter i Porsanger, Fjellheim bibelskole i Tromsø, Skoghus leirsted på Senja, Soltun soldatheim i Bardu, Jakobsbakken Fjellsenter i Sulitjelma, og noen lokale steder.

Hva kan du delta på?

En oversikt over leirene som du kan melde deg på nå, finner du HER.

En oversikt over leirene som er planlagt framover ser du i årsplanen. Merk: Det kan bli endringer underveis

Årsplan 2023-2024.pdf

Årsplan 2024-2025.pdf

Informasjon om påmelding

Påmelding skjer på checkin.no. En epost om bekreftelse av plass (eventuelt med info om venteliste) sendes ut med det samme påmeldingen er fullført. Denne sendes til den som er oppført som påmelder/betaler. Dersom du ikke mottar noen epost, må du kontakte regionkontoret.

Betaling

Leiren betales med kort eller vipps ved påmelding. (Trenger du betale med faktura, må du ta kontakt med regionkontoret for påmelding.)

Det belastes et avmeldingsgebyr kr. 100 dersom avmelding skjer senere enn 3 dager før leiren starter. Dersom leiroppholdet avbrytes, faktureres leiren i sin helhet.

Påmeldingsfrist er en uke før leiren starter. Ved påmelding etter påmeldingsfrist koster leiren 100 kroner ekstra.

Leirklubb

Leirklubben mottar økonomisk støtte for hvert medlem. Med disse midlene kan vi videreutvikle aktivitet- og leirtilbudet.

Deltakere på barne- og tweensleir kan bli medlem i Leirklubb nord.

Deltakere på ungdomsleir kan bli med i Ung regioN. (Årsmøte avholdes på Sommerungdomsleiren i juni.)

Medlemskontingent er 50 kr pr. kalenderår, og gir 100 kr i rabatt pr. leir du deltar på det året. Utover leiren er det ingen aktivitet i leirklubben, eller ander forpliktelser.

Vil du være medlem, velger du "medlemsbillett" når du melder deg på.

NB! Medlemskapet fornyes ikke automatisk, men ved å melde seg inn på nytt neste år.

Mere informasjon finner du her.

Økonomiske støtteordninger

Vi ønsker å være til hjelp for deg som vil på leir, men har en utfordrende økonomi. Det finnes gode støtteordninger som vurderes etter behov. Ta kontakt med ungleder på mail i forkant av leiren (minimum 10 dager).

Ny på leir?

Hvis du aldri har vært på leir i regi av Misjonssambandet Nord før, refunderer vi 50% av leiroppholdet (mat og overnatting) på din første leir. 

Det forutsetter at du melder deg inn i leirklubben.Velg "medlemsbillett" når du melder deg på, og kryss av for "ny på leir", så refunderes beløpet når vi har sjekket.

Leirklubben gir også rabattpå andre leirer i samme kalenderår. (Se info "Leirklubb")