Rorbu med fjell i bakgrunnen

Informasjon om leir

I vår region arrangeres leir på flere steder: Karalaks leir- og utfartssenter i Porsanger, Fjellheim bibelskole i Tromsø, Skoghus leirsted på Senja, Soltun soldatheim i Bardu, Jakobsbakken Fjellsenter i Sulitjelma, og noen lokale steder.

Hva kan du delta på?

En oversikt over leirene som du kan melde deg på nå, finner du HER.

En oversikt over leirene som er planlagt framover ser du i årsplanen.

Merk: Det kan bli endringer underveis

 

Årsplan 2021-2022.pdf

Informasjon om påmelding

En epost om bekreftelse av plass (eventuelt med info om venteliste) sendes ut med det samme påmeldingen er fullført. Denne sendes til den som er oppført som betaler. Dersom du ikke mottar noen epost, må du kontakte regionkontoret.

Faktura sendes ut i etterkant av leiren, på epost til den som står som betaler. Betaler må være over 16 år.

Det er mulighet for å betale med kort (reservert transaksjon) ved påmelding.

Det belastes et avmeldingsgebyr kr. 100 dersom avmelding skjer senere enn 3 dager før leiren starter. Dersom leiroppholdet avbrytes, faktureres leiren i sin helhet.

Påmeldingsfrist er en uke før leiren starter. Ved påmelding etter påmeldingsfrist koster leiren 100 kroner ekstra.

Leirklubb

Deltakere under 15 år kan bli medlem i Leirklubb nord. Medlemskontingent er 50 kr pr. kalenderår, og gir 100 kr i rabatt pr. leir du deltar på. Utover leiren du er med på, er det ingen aktivitet i leirklubben, eller ander forpliktelser.

Vil du være medlem, huker du av for «Deltaker er/ønsker å bli medlem i NLMs leirklubb» når du melder deg på. Medlemskapet fornyes ikke automatisk, men ved å melde seg inn på nytt neste år.

Økonomiske støtteordninger

Vi ønsker å være til hjelp for deg som vil på leir, men har en utfordrende økonomi. Det finnes gode støtteordninger som vurderes etter behov. Ta kontakt med ungleder på mail  forkant av leiren.